Sportsredaktør Jan Schouby følger gennem sit arbejde AGF på tæt hold, og han kommenterer løbende på de forskellige transferrygter omkring klubben. Århus Stiftstidendes redaktør mener, at AGF-fansene godt kan drømme videre når det kommer til et køb af Morten ‘Duncan’ Rasmussen.

– Han er simpelthen for dyr. Alene i år kommer AGF ud med et underskud på mellem 33 og 37 millioner kroner, så der er ingen penge til store transfersummer, siger sportsredaktøren.

– Så vidt jeg ved, er det Jan Kristiansen i Brøndby, der er den dyreste i Superligaen ligenu med 435.000 kroner om måneden. Men “Duncan” ville skulle have mere. Han får allerede mere nu, og det er endda til en anden skat. Så der er ikke grund til at spilde ressourcer på at tale om ham, for det er ikke realistisk, siger Schouby til Onside.dk.

Morten Rasmussen har flere gange udtrykt sig positivt omkring et skifte til AGF, men ifølge Jan Schouby vender han altså ikke hjem allerede til sommer.

Foto: AGFFodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here