AGF har fået lavet en ny trøje. For det blotte øje ligner den måske, den nuværende, men en række detaljer gør, at den er anderledes. Blandt andet har spillere, ledere og trænere doneret blod til den – med mantraet “Med blod, sved og tårer vi fejrer – de modigste helte fra by’n”.

– Alle i og omkring klubben har arbejdet ihærdigt på at komme tilbage. Vi har oplevet en enestående og vedholdende opbakning fra byen – tilhængere, samarbejdspartnere og gode venner. Det er det sammenhold, der har båret AGF igennem, og det vil vi gerne markere, siger AGF’s direktør Jan Christensen.

AGF skriver på sin hjemmeside:

Som symbol på sammenholdet introducerer AGF og hummel en helt ny og unik trøje, der bogstaveligt talt er ofret blod til. Spillere, ledelse og fans har blandet blod og doneret det til spillertrøjerne. Her er det brugt i et særligt ’Stolte som få’-logo på brystet – lige ved hjertet. Ud over den symbolske brug af AGF-blod har trøjen også nogle unikke kvaliteter, der skal hjælpe spillerne til fortsat succes. Den nye trøje er unikt i sit design, da den er 15 % lettere, faconsyet og med en specialvævning, der gør den luftigere og mere svedabsorberende.

Den unikke spillertrøje med doneret blod sælges til 699,- og udkommer kun i begrænset antal.
For at markere AGF’s fans store andel i oprykningen har AGF og hummel besluttet at lade 50,- for hver solgt trøje gå til AGF Tifo.

Trøjen kan ses på AGFs facebook-profil.

Foto: AGF

7 KOMMENTARER

  1. Det ville da et eller andet sted give mere mening såfremt de havde været forbi hospitalet og rent faktisk havde givet blod!

  2. 1 div. har desværre fra AGFs side budt på utroligt mange ligegyldige måder at tjene penge på.
    Ikke mindre end 5 nye trøjer (dog 2stk som er de nye spilletrøjer).
    Jeg synes det er skudt over mål… Langt længere over mål end den gode Dioh skød i sin tid.

  3. Nu har vi fans tidligere kritiseret GF for at have et alt for tamt merchandise program – men det var næppe tre trøjer til vi havde regnet med at få….

  4. Vi har ikke engang spillet i “den gamle” trøje i én sæson endnu! Nu må de lige tage sig sammen.. Og 700 kroner! Det er altså lige pebret nok…

  5. Hvis det er så dyrt, så lad vær med at køb den. Vi er fans som rent faktisk synes det er fedt med disse trøjer, som er så unikke og ikke kan købes særlig længe. Ja 700 kroner – Zanzibar trøjen kostede så kun 350 plus denne har været noget dyere at fremstille plus 50 går til AGF TIFO. Folk har tit været utilfreds med den måde AGF bruger deres penge på og nu er de også utilfreds med hvordan de tjener dem?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here