Sæsonens næstsidste hjemmekamp – den 20. maj mod Næstved BK – skal ifølge AGF være et brag af en fest. Derfor har klubben søsat flere spændende initiativer, der skal lokke byen til fodboldfest på Aarhus Stadion. Blandt andet koncert med “et af Danmarks største rockorkestre” og gratis indgang til studerende og unge under 15.

– Det har været et udfordrende år for AGF, men i hele forløbet har vi mødt en enestående opbakning fra fans, samarbejdspartnere – ja, fra alle i hele byen. Det vil vi gerne kvittere for. Derfor inviterer vi til oprykningsfest i forbindelse med næste hjemmekamp den 20. maj, siger adm. direktør Jan Christensen til agffodbold.dk.

Programmet for dagen ser således ud:

Kl. 13.00:Koncert med Babou fra X Factor, hoppeborge, pannafodbold, ansigtsmaling osv.
Kl. 15.00:Kampstart AGF – Næstved
Kl. 17.00:Koncert med et af landets største rockbands, underholdning, fest med spillere osv.
Kl 18.30:Festplads lukkes ned

Bandet bliver ikke offentliggjort på forhånd.

For alle studerende med et studiekort – og unge under 15 år – er adgang til Aarhus Stadion gratis den 20. maj. Eneste krav er, at billetterne købes via online-salget her

4 KOMMENTARER

  1. Så er det her, hvor man er træt af at være 15 år gammel, og først skal starte på gymnasiet i august! 120 kr. er satme meget.

  2. Det er selvfølgelig fedt at de prøver at gøre noget for at få folk på stadion, men jeg forstår simpelthen ikke hvorfor studerende gang på gang skal have alle disse fordele, fremfor bare at give os alle sammen en fordel.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here