Når indeværende sæsoner i henholdsvis 1. division og superligaen slutter, så ophører forsvarsspilleren Anders Nielsens lejekontrakt med SønderjyskE også. Det ser han selv som en oplagt mulighed for at komme tilbage til AGF, hvis klubben altså kan bruge ham.

– Jeg har ikke selv hørt fra AGF, mens jeg har været udlejet, men min agent har snakket lidt med Brian Steen Nielsen ( sportschef i AGF, red.), og meldingen er, at de regner med mig, når der igen er træningsstart. Det er dét, jeg forholder mig til lige nu, siger Anders Nielsen til Århus Stiftstidende.

Nielsen har været særdeles godt benyttet i SønderjyskE – især her i foråret, hvor han har spillet seks af ti kampe. Det er dog blevet sat lidt i stampe på grund af en fiberskade.

Anders Nielsen, der blev købt i Næstved Boldklub i 2009, håber, at AGF vil bruge ham i midterforsvaret, men kan klubben ikke det, må der findes en løsning.

– For mig er spilletid – og helst i det centrale forsvar – det vigtigste. Jeg håber selvfølgelig, at man i AGF har lagt mærke til, at jeg i foråret har bevist, at jeg kan gøre mig i Superligaen på den position. Jeg ser mig selv som midtforsvarer, ikke back, men hvis klubben ikke ser perspektiver i det, så må vi se på det. Med min alder, og tiden i Sønderjyske in mente, så har jeg selvfølgelig fået smag for mere spilletid på superliga-niveau. Det er mit klare mål at spille Superliga, fastslår Anders Nielsen.

Foto: Allan Baden / www.badenfoto.dk

3 KOMMENTARER

  1. Nu har jeg ikke set forfærdelig meget Superligabold i indeværende sæson – og særligt ikke med SønderjyskE – så jeg ved ikke, hvor godt Anders har gjort det. Men hvis han satser på at komme tilbage og få en plads i midterforsvaret, så tror jeg, han bliver overflødig.
    Han kan selvfølgelig spille alle pladser i forsvaret, men så vil jeg nu hellere se en forlængelse med Krabbe og evt. salg af Anders til SønderjyskE (hvis de vil købe ham).

  2. Jeg har set Sønderjyske lidt, og efter min mening har han gjort det godt og kunne godt slå Dan Thomassen af.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here