Sportschef Brian Steen Nielsen arbejder i øjeblikket på at få hentet en målfarlig angriber til klubben. Det vigtigste kriterium er at den nye angriber besidder et skarpt målinstink.

– For min skyld kan han have et, to eller tre ben. Bare han laver mål. Det er det, vi går efter. En angriber, som har vist, og som vi tror på kan score et par håndfulde mål i den kommende sæson. Og som måske også kan dække flere pladser. Og de spillere hænger ikke på træerne. Slet ikke med det økonomiske råderum, vi har at arbejde med i AGF, siger Brian Steen Nielsen til Stiften.dk.

Brian Steen Nielsen afviser at det er muligt at få spillere som Morten ‘Duncan’ Rasmussen og Søren Larsen til klubben, da AGF næppe kan matche deres økonomiske behov.

Derudover er spillere som Tommy Bechmann, Kim Aabech og Morten Nordstrand også nævnt i rygtebørsen.

8 KOMMENTARER

  1. Jeg tror mere og mere på en Aabech. Manden opfylder begge kriterier: scorer mål og kan spille flere positioner.. og som bonus to ben!

  2. Glem dog det med at kunne dække flere pladser. Hvis vi kan finde en spiller, som sparker boldene i nettet når han spiller på toppen, hvad skal vi så bruge det at han kan spille en anden plads til

  3. Bare vi får en som kan score de 10 – 15 mål om året så er jeg tilfreds, for min skyld må han være målmand bare han scorer målene i den rigtig ende

  4. Syntes faktisk også Jesper Lange, har gjort en god figur i suppen i år og hvis EFB ryger ned er han vel nem at overtale. :o) Kan godt lide hans fighter vilje. En god lærling til mester Graulund. Og en ekstra angriber på bænken skader aldrig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here