AGF’s højreback Frederik Krabbe har kontraktudløb til sommer og det ser ikke ud til, at aarhusianerne har tænkt sig at forlænge med forsvarsspilleren. Brian Steen Nielsen har nemlig sagt til både Frederik Krabbe og Emil Scheel at de gerne må søge efter nye klubber.

– Sådan er det. Jeg har sagt til Frederik Krabbe, at han for sin egen udviklings skyld bør finde en anden klub at spille i. Når man end ikke er sikker på at være blandt de 18 bedste i en trup i 1. division, så er det jo et signal om, at man nok skal prøve sig af et andet sted. Det samme gælder Emil Scheel. Men der er endnu ikke taget endelig stilling til, hvad der skal ske. Jeg kan godt forstå, at det er en frustrerende og svær situation for spillerne, men de må omvendt også forstå, hvad det er for vilkår, jeg har at arbejde under, siger Brian Steen Nielsen til Stiften.dk.

AGF er den eneste klub, som Frederik Krabbe har spillet for som professionel. Det er blevet til 127 kampe og fem mål for den hårdtarbejdende back.

11 KOMMENTARER

 1. Det tror jeg næppe. Lucena har jo bidt sig fast på pladsen, foran Sorin og Krabbe. Anders Nielsen er nok mest tiltænkt en backup status i truppen.

 2. NEJ! godt nok er han 23, men han har tidligere vist høj klasse før han blev skadet – giv ham en forlængelse på et år, til at bevise han er værd at satse på – vi smider jo guld på gaden!

  • Hej Peter

   Høj klasse!!?? Hvilke kampe har du set det sidste 1½ år? Krabbe har vist sig at være ufattelig uskarp og lavede sidst vi var i Suppen så mange fejl… De klubber vi mødte havde jo taktikken at de skulle angribe i vores højre side for der kunne man komme igennem, i stedet for ovre i venstre side hvor Lumb var på plads

   • Og alligevel blev han efterårets spiller i klubben i efteråret.. Tankevækkende for, hvor ringe de andre så må have været.. Nåh nej, vi lå jo nr. 1 i divisionen hele tiden.. Hmm.. Mystisk så..

    • Ja personligt har jeg aldrig stemt på ham!!

     Folk sætter åbenbart Hvid i hjertet højere end økonomi herinde, det kan da sagtens være at han kæmper røven ud af bukserne, men det er sgu ikke kun det som kan redde os, man skal også tænke lidt med hovedet og der mener jeg klart at Krabbe mangler meget….

     • I slutningen efterårssæsonen i superligaen faldt Lumb i sine offensive kvaliteter – hvor Krabbe istedet gik ind og over en fire fem kampe blev vores farlige wingback. Samtidig gik han væk fra at lave sine hasarderede frispark, hvilket vidner om at han blev en smule mere forudseende i sit spil.

      Iøvrigt synes jeg at alle tre muligheder (sorin, luccena, krabbe) har gjort det nogenlunde lige godt i første division, men hvor krabbe altså tidligere har vist mere potentiale end de to andre.

      Jeg siger ikke at vi skal skrive en tre års kontrakt med ham, men jeg frygter lidt at han nu går hen og bliver fast superligaback i en anden dansk midterklub.

 3. Trist nyhed! Krabbe er en af byens sønner, hvid af hjeret. Og efter min mening er han god nok til at være reserve på backen. Et års forlængelse ville have været på sin plads, så kunne man derefter se, hvordan hans videre udvikling efter skaden er gået.

  God vind fremover, Krabbe!

 4. Synes faktisk at det er en god udmelding fra BSN: (Sådan er det. Jeg har sagt til Frederik Krabbe, at han for sin egen udviklings skyld bør finde en anden klub at spille i. Når man end ikke er sikker på at være blandt de 18 bedste i en trup i 1. division, så er det jo et signal om, at man nok skal prøve sig af et andet sted.) Så gerne Krabbe blive i klubben, men så kræver det et salg af Lucena eller Sorin

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here