FCKs angriber, Morten Nordstrand, vender efter sæsonafslutning hjem efter et lejeophold i FC Nordsjælland. Angriberen regner med, at han har en aftale med københavnerne og har ingen kommentarer vedrørende AGF.

– Det er der det der står på papiret, og det jeg ligesom går ud fra. Jeg har et år tilbage af min aftale i København, og der kommer nye trænere, og det er det, jeg forholder mig til. Så må vi se. Jeg har ikke hørt andet, end at de gerne vil have mig tilbage, siger angriberen til kanalsport.dk.

Da snakken kommer på AGF, der tidligere har meldt ud, at klubben i hvert fald skal have tilført en angriber, vælger Morten Nordstrand klassikeren og siger “ingen kommentarer”.

Om AGF er en spændende klub, vil han heller ikke kommentere på.

– Det kan man aldrig stå og sige. Jeg har en aftale, som jeg forholder mig til. Andet kan jeg ikke sige noget om.

Foto: FCN.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here