AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen har netop meldt ud, at klubben skal hente en ny reservemålmand, da man ikke forlænger kontrakten med Anders Rasmussen, der udløber til sommer.

– Vi skal finde en ny reservemålmand. Vi har valgt ikke at forlænge kontrakten med Anders Rasmussen, men regner stærkt med, at han bliver i klubben i en anden funktion. Han er en fantastisk fyr med store menneskelige egenskaber, så vi vil meget gerne beholde ham i klubben, siger Brian Steen Nielsen til Stiften.dk.

Et bud på den nye AGF-målmand kan være OB’s Emil Ousager. Den 23-årige keeper regner med at underskrive en kontrakt med en Superligaklub meget snart.

– Jeg har fået en del henvendelser, både fra Superligaen og fra 1. division, og jeg er meget tæt på en afklaring. Jeg forventer faktisk, at det falder på plads i løbet af ganske få dage, siger Ousager til bold.dk og bekræfter at det er en Superligaklub.

8 KOMMENTARER

 1. Mener det var tilbage i 2010, at det blev meldt ud, at Anders Rasmussen skulle være målmandstræner i AGF, når han stoppede.. Underligt, at de ikke siger det samme nu.

 2. jonathan lilmoes

  “men regner stærkt med, at han bliver i klubben i en anden funktion. Han er en fantastisk fyr med store menneskelige egenskaber, så vi vil meget gerne beholde ham i klubben, siger Brian Steen Nielsen til Stiften.dk.”

  læs artiklen igen

  • Det behøver jeg ikke, min pointe er, at det i 2010 (kan selvfølgelig ikke finde den artikel jeg tænker på) lød som om, det var en allerede fastlagt aftale, men nu står der pludselig “…men regner stærkt med, at han bliver i klubben i en anden funktion”, og det virker da en smule vagt ifht. tidligere udmelding.

   Såmænd bare det, jeg undrer mig over.

 3. Vigtigt med 2 “lige” gode keepere..Fornuft med en der er fremtid i..Tror ikke han skal bekymre sig om at være bænkevarme hele tiden Peter Sørensen stiller jo med de bedste spillere han har til rådighed!!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here