Mens AGF har været suveræne på hjemmebane i denne sæson har det set værre ud til udekampene, hvor holdet har spillet en del uafgjorte kampe, senest mod FC Hjørring i sidste weekend. Aftenens kamp mod FC Fyn så ud til at blive lidt af en gentagelse, men i kampens slutfase blev islændingen Aron Jóhannsson matchvinder da han scorede til 2-3.

Med oprykningen sikret kunne AGF spille uden pres mod FC Fyn, men dette faktum viste sig ikke som noget positivt i kampens startfase. Allerede efter tre minutter bragte Mads Overgaard nemlig hjemmeholdet foran.

Søren Berg svarede igen inden pausen med sit femte mål i dette forår, og bragte dermed AGF tilbage i kampen. Anden halvdel af kampen var knap sat i gang før AGF-topscorer Peter Graulund på ny fik bolden i kassen, og dermed var udeholdet fra Aarhus foran for første gang i kampen.

Efter knap 70 minutter fik FC Fyns Aske Sørensen dog udlignet til 2-2, og det lignede derfor endnu en pointdeling for AGF-holdet på udebane.

AGF’s unge islænding Aron Jóhannsson ville det dog anderledes idet han med en scoring i det 83. minut bragte AGF tilbage på vinderkurs.

Trods et brændt straffespark af målmand Steffen Rasmussen i kampens overtid holdte denne 2-3-føring helt til slutfløjtet, og dermed kan AGF nu ikke længere indhentes på 1. pladsen i landets næstbedste række.

Kampfakta (AGFFodbold.dk)
FC Fyn – AGF 2-3 (1-1)
1-0: Mads Overgaard (3’)
1-1: Søren Berg (40’)
1-2: Peter Graulund (46’)
2-2: Aske Lundsgaard (69’)
2-3: Aron Jóhannsson (83’)

Tilskuere: 1183

FC Fyn:
Jonas Jensen – Mads Lier, Jeppe Grønning, Nicklas Vemmelund, Viljomur Davidsen – Jesper Luth, Rune Nautrup (80: Anders Eling Jakobsen), Emil La Cour, Morten Jacobsen (66. Aske Lundsgaard), Jacob Schoop, Mads Overgaard

AGF:
Steffen Rasmussen – Frederik Krabbe, Arthur Sorin, Mark Howard, Mikkel Kirkeskov (55: Adam Eckersley) – Søren Berg, Martin Jørgensen, Kasper Povlsen (67: Casper Sloth), Stephan Petersen (87: Sanel Kapidzic) – Peter Graulund, Aron Jóhannsson

5 KOMMENTARER

  1. Der er sgu krummer i den knægt. Men vi mangler trods alt stadigvæk en angriber til at assistere Gravhunden.

    • Sandsynligvis fordi kampen allerede var afgjort og at det nok ikke hjælper voldsomt på selvtilliden hos en offensivspiller at score på et straffe han ikke selv har skaffet, sekundet før dommeren fløjter af :)

      Så kan man gøre det lidt sjovt ved at lade keeperen score, når kampen alligevel var afgjort. At Staff så ikke kan ramme en ladeport er en anden sag ;)

    • Forklaringen er, at der åbenbart er en intern “regel” om, at den, der runder 250 kampe for GF, får lov at sparke et straffespark.

  2. Mads Overgaard hvad med ham. han har banket 15 kasser ind og er sikkert billig.. bare en ide til en transfer.. og så lige Aabech også..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here