Frederik Krabbe er blevet erklæret uønsket i AGF idet han nærmest ikke har spillet førsteholdsfodbold siden han blev skadet i sommer. Nu leder Krabbes agent efter en ny klub til forsvarsspilleren, og han er allerede nu i dialog med flere klubber.

AGF’s sportschef er ikke imponeret over det han har set fra Krabbes side i denne sæson.

– Jeg fik en indikation, da vi spillede kampen mod Hobro. Vi havde en 18-mandstrup, men Frederik Krabbe var slet ikke med i den. Hvis man ikke er med i en trup på 18 mand i 1. division, ser det svært ud. Det siger sig selv, at det bliver endnu mere vanskeligt i Superligaen, siger Brian Steen Nielsen til spn.dk.

Spilleren selv er forberedt på et skifte.

– Den tanke er jeg efterhånden ved at vænne mig til oppe. Men jeg har stadig ikke fået endelig besked fra AGF. Jeg går ud fra, at den kommer snart, siger Frederik Krabbe til samme medie.

Forsvarsspilleren bekræfter at han i samarbejde med sin agent, John Sivebæk, er i dialog med flere klubber.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here