AGF har ikke råd til at hente den målfarlige angriber Morten ‘Duncan’ Rasmussen via egen økonomi, men skulle der sidde nogen rundt omkring i byen, der gerne vil sponsorere et køb, må de få Brian Steen Nielsens mobilnummer, siger han.

– Folk ude i byen tænker: Hvorfor tager de ikke Duncan? Men så har folk ikke forståelse for klubbens økonomiske situation. Vi skal jo sælge både Fredensvang og det halve af Atletion for at få råd til ham. Hvis nogle folk ude i byen har mulighed for at hjælpe den vej rundt, må de meget gerne få mit mobilnummer, siger Brian Steen Nielsen til Jyllands-posten.

Der er tidligere ansat spillere på playersponsorater. Blandt andre Jakob Poulsen, Dioh Williams og Tobias Grahn.

6 KOMMENTARER

  1. Jeg smider gerne 5.000,- Dkr i et sponsorat !!!

    Så mangler vi bare 1.499 fans der vil betale det samme som mig, og så kører bussen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Så stik mig hans nummer…

    Det er ikke en god løsning med de spillersponsorater for klubben… med mindre det betyder at klubben rent faktisk overtager rettigheden til den spiller så er det ikke godt…. Klubben skal kunne sælge og tjene penge på det……

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here