Aron Jóhannsson har fået chancen fra start i de seneste kampe på AGF-holdet, og han ser nu ud til for alvor at stå foran Sanel Kapidzic i køen. Den unge islænding blev tilmed matchvinder i gårsdagens sejr over FC Fyn, og det får angriberen til at sige, at han fortjener en plads i Peter Sørensens startopstilling.

– Det var rart at score. Det vigtigste var, at vi fik tre point. Vi har allerede vundet ligaen, men det er vigtigt at blive ved med at vinde. Jeg synes, det gik godt i dag. Jeg lavede en assist og et mål. Det er mit arbejde på banen, så jeg er godt tilfreds, sagde Aron Johannsson efter kampen.

– Jeg synes, jeg fortjener en plads i startopstillingen. Jeg tror på mig selv. Jeg ved, hvad jeg kan, og hvad jeg skal arbejde med, men jeg fortjener en plads. Der vil altid være konkurrence om pladserne i en klub som AGF . Det bekymrer mig ikke, at der måske kommer en ny angriber. Jeg skal bare fortsætte med at træne hårdt, så skal der nok blive plads til mig, sagde Aron Johannsson til Århus Stiftstidende.

Også AGF’s cheftræner var imponeret over hans unge islandske angriber.

– Han var vores bedste mand både vurderet på 1. og 2. halvleg. Han mister stort set ingen bolde, har assist på den første scoring og scorer sejrsmålet. Det var en flot indsats, sagde Peter Sørensen til AGFFodbold.dk.

1 KOMMENTAR

  1. Virkelig lækkert at han er kommet i gang, og Sørensens kommentar bevidner i hvert fald, at han ikke blot scorer og ligger op men også deltager rigtigt godt i spillet. Han bliver spændende at følge, selvom han nok ikke ligefrem er forrest i køen efter sommerferien.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here