Med 2-3-sejren på Fyn i går sikrede AGF sig 1. pladsen i landets næstbedste række, og AGF-mandskabet kan dermed for alvor se frem mod næste sæson. Peter Sørensen var glad for at se sit hold sejre selvom oprykningen for længst er sikret.

– De havde måske nok meget mere at spille for end os, men selv i den situation, skal vi være dygtige nok til at tage alle tre point. Ret beset var det de havde at byde på en sløj start fra vores side og et langskud. Resten af opgøret kontrollerede vi. Og vi burde have vundet større, siger Peter Sørensen til Århus Stiftstidende.

– Så vi skyldte at gøre det bedre mod FC Fyn. Hjørring-kampen var helt udenfor nummer, men jeg er glad for, at alle fik vist, at de ville vinde mod FC Fyn, og ikke tog noget for givet, siger AGFs cheftræner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here