OBs målmand Emil Ousager skifter ifølge flere medier til AGF snarest muligt. Her er han formentlig tiltænkt rollen som reservekeeper, når klubben siger farvel til nuværende af slagsen Anders Rasmussen.

OB og Ousager er allerede enige om, at hans kontrakt ikke skal forlænges, og tidligere på ugen fortalte Ousager til bold.dk, at han var tæt på en anden superligaklub. Det er så AGF, og aftalen er eftersigende allerede på plads.

– Jeg har ikke nogen kommentarer lige nu, men jeg forventer at min fremtid er på plads i løbet af meget kort tid, siger Ousager til bold.dk.

Mere talelysten var han dog overfor morethanaclub. Hertil siger Emil Ousager:

– Det klart, at rygter ikke bare opstår af sig selv, så jeg vil gerne bekræfte jeg er meget tæt på et skifte. AGF virker som en fantastisk klub, og den hype der er omkring holdet og klubben, vil jeg selvfølgelig gerne være en del af.

9 KOMMENTARER

      • Hvilket også, efter min mening, er en fejl. Jeg synes, at dem der er først ude med historien skal krediteres for den. At MTAC ikke har historien på deres side er også en fejl. De er et fansite, som dette, som burde skrive alle nyheder omkring AGF. Men nu er dette AGFFAN og ikke MTAC, så lad nu den ligge.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here