AGF’s reservehold mødte i dag AB på udebane, hvor århusianerne startede som lyn og torden. I kampens første minut scorede Sanel Kapidzic, der i følge AGFs hjemmeside spillede en god kamp. 10 minutter senere scorede Emil Scheel til 0-2, da han satte hovedet på bolden efter indlæg fra Casper Sloth, og sendte bolden i mål.

AB fik dog arbejdet sig ind på AGF igen, og scorede to mål sidst i første halvleg. Kampen endte 2-2 efter en mindre underholdende 2. halvleg, hvor begge mandskaber dog havde muligheden for at score det afgørende mål.

– Vi spiller en ganske fornuftig kamp på en vanskelig bane. Især første halvleg er god. Efter pausen udvikler det sig til en stillingskrig, men alt i alt en udmærket reserveholdskamp, der blev spillet i et fint tempo og med god intensitet, fortæller Casper Bugge til AGFFodbold.dk.

Se AGFs opstilling og kampfakta på AGFFodbold.dk.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here