AGFFAN.dk kunne i weekenden meddele, at HB Køge-angriberen, Simon Makienok Christoffersen, skulle til lægetjek i AGF i dag. Dette er dog ikke tilfældet. AGFFAN.dk’s kilde har forvekslet Simon M. Christofforsen i forbindelse med dagens planlagte lægetjek med målmanden Emil Ousager. Keeperen har i dag været til et lægetjek og forventes at blive præsenteret snarest.

Ifølge AGFFAN.dk’s oplysninger, så står Simon Makienok Christoffersen højt på AGF’s ønskeliste, men HB Køge ønsker at give aarhusianerne kamp til stregen i forhandlingerne om 1. divisions topscorer nummer to. Makienok betegnes som HB Køges guldfugl og selvom klubben er i økonomisk nød vil man ikke lade topscoreren, der har kontrakt med HB Køge til 2013, gå for enhver pris.

Ousager på trapperne

I stedet har den unge keeper Emil Ousager angiveligt været til lægetjek i dag og der går med stor sandsynlighed ikke længe før den 23-årige målmand bliver præsenteret som ny AGF-spiller.

AGFFAN.dk har kontaktet Emil Ousagers agent, John Sivebæk:

– Jeg kan hverken be- eller afkræfte om Emil Ousager har været til lægetjek i dag. Du må vente til der kommer noget officielt fra AGF, lyder det fra agenten John Sivebæk til AGFFAN.dk.

Foto: Erik Kempf

17 KOMMENTARER

 1. Det er godtnok en brøler af de store og en underlig en! For det første ligner deres navne på ingen måde hinanden, for det andet, så spiller de i to vidt forskellige klubber, og for det tredje, så spiller de i hver deres ende af banen! Den eneste lighed er umiddelbart, at de begge er lyshårede.

  Jeg synes, man må være mere kritisk ift, sine kilder, inden man melder ud på den måde, som det er sket i tilfældet her…

 2. men det er sgu for en tand for useriøst………..

  Hordan kan Emil Ousager forveksles med Simon Makienok Christoffersen?

  Som medie har I da pligt til at have styr på jeres kildegrundlag – at medlemmer på diverse debatforaer løber med halv vind er en anden sag…..

  Håber ikke dette gentager sig……..

 3. Ja, pinligt for Agffan.dk….intet mindre – anså sitet for useriøst, hvilket blir´ bekræftet – men hjertet kan de jo godt ha´….op på hesten igen drenge!

 4. Vi er sådan set ikke uenig i den kritik der bliver skrevet her i kommentarboksen. Det er en fejl, og den vil vi gerne stå ved. Det er vi trods alt mænd nok til.

  Vi har flere kilder der bekræfter at Brian Steen i Herfølge for at se på Makienok, og vi har flere kilder der bekræfter AGFs store interesse. Lægetjekket var en svipser. Pinligt ja, vi har lært noget ja.

  God mandag til alle!

  • nu kan det jo stadig være at de henter ham? bare ikke lige nu ifølge artiklen, så er AGF ude efter Simon christoffersen.

 5. Jaja bedre held næste gang. Jeg vil til enhver tid hellere have tre rygter der ikke helt passer, men trods alt indeholdt noget rigtig end ingen. Det sætter lidt kolorit på den resterende del af sæsonen.

 6. @ Søren Frederiksen

  Nu var jeg den første til at kritisere jer. Derfor vil jeg også være den f’ørste til at sige, at I generelt fortjener stor respekt for det arbejde, som I udfører med at formidle nyheder til glæde for alle os, der læser med.

  Derudover er jeg glad for, at du kan bekræfte, at Brian Steen faktisk HAR set på Simon Christoffersen, da jeg som flere af mine medfans gerne vil have ham til AGF, hvis vi altså kan få ham til en fornuftig pris.

 7. det hele bliver for rosenrødt…..

  At ligge en artikel på siden om at SMC skal til AGF på baggrund af at BSN har været i Herfølge og jeres viden om at AGF er meget interesseret i spilleren virker ikke seriøst. I kunne have valgt en anden overskrift og formulering. Dette giver desværre anledning til kritik af troværdigheden i jeres artikler når kildegrundlag ikke er på plads. Ellers godt site…..

  • Hvis du læser indlægget igen, vil du se, at der bliver skrevet, at kilden, som AGFFAN baserer sin artikel på, løb med en halv vind. Derfor er skylden kildens! Selvfølgelig skal indlæggene ikke indeholde forkerte oplysninger, men det er jo ikke sikkert, at det var muligt at spørge flere kilder om det samme.

   Historien er ikke nogen løgnehistorie, men den indeholder en unøjagtighed, idet spilleren – af kilden – blev forvekslet med en anden spiller.

   Jeg synes, det er noget vrøvl at sige, at denne ene smutter blandt et utal kvalificerede indlæg, giver anledning til kritik af troværdigheden af andre artikler. Jeg anerkender din ret til at synes det du synes, men jeg er bare uenig med dig i det.

 8. Alle rygter er spændende, og så længe der bare er lidt hold i dem, så er det fint for mig!

  Håber forresten vi henter SMC – han kunne være spændende at se ved siden af Gravhunden!

 9. Hmm.. Uanset ægthed eller ej, er det jo ikke en god silly-season, hvis ikke vi får nogle rygter, vi kan gå og spekulerer over.. Hellere et par svipsere, end slet ingen rygter :-) og kom så for h…… igang med at skaffe leon hjem! ;-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here