Frederik Krabbe står foran snarligt kontraktudløb, og Brian Steen Nielsen har givet udtryk for, at han ikke har planer om at skrive et udkast til en forlængelse.

– Min fremtid ser således ud at jeg ikke har fået noget udspil fra AGF selvom der nu kun er halvanden måned til min kontrakt udløber, og det er det jeg forholder mig til, sagde Frederik Krabbe da AGFFAN.dk fangede ham på telefonen tirsdag eftermiddag.

– Jeg var ikke udtaget til første kamp, og herefter havde jeg en snak med Brian Steen som fortalte mig, at klubben ikke havde planer om at forlænge kontrakten med mig. Derfor begyndte jeg at kigge mig omkring efter andre klubber, siger højrebacken.

Frederik Krabbe undrer sig over den manglende samarbejdesvillighed på kontoret fra AGF, idet han på fodboldbanen har fået chancen, senest med en plads i startopstillingen mod FC Fyn.

– Jeg har givet den gas til træning og i kamp, og har faktisk fået masse spilletid i de seneste kampe. Dermed mener jeg også at jeg har fortjent en startplads, slutter Krabbe overfor AGFFAN.dk.

I en afstemning på AGFFAN.dks Facebook-profil giver 150 ud af 189 adspurgte – knap 80 % – udtryk for, at de gerne ser en forlængelse af Krabbes kontrakt.

14 KOMMENTARER

 1. Jeg forstår ærlig talt ikke AGF i den her sag – Krabbe er da om nogen den fighter-type vi har brug for i suppen. Forlængelse nu!

 2. I den sidste ende drejer det sig om økonomi.
  Vi har pt 2 spillere til højreback med kontrakter, som ikke løber ud her til sommer.
  Begge disse spillere kan dække andre positioner på banen.
  Tror godt I kan regne med at han fik forlænget, hvis nu Sorin eller Lucenas kontrakter var ved at løbe ud

 3. Sælg Lucena nu han er blevet landsholdsspiller og forlæng så med Krabbe, jeg ved han vil udvikle sig mere og ønsker virkelig ikke at andre klubber skal høste frugterne af AGF’s ungdomsakademi endnu en gang

  • Vi kan ikke blive uenig om at det ville være perfekt. Problemet er bare at transfermarkedet i de sidste par vinduer har været dødt. Så er det desværre lettere at slippe Krabbe fordi hans kontrakt løber ud

 4. Jeg er enig i, at Krabbe har rigtig mange forcer. Men han dumper i mine øjne, fordi han ALT for ofte har medvirkende faktor i situationer, der har kostet mål.

  Når vi nu ikke har en styrmand i forsvaret, så er han simpelthen for dyr en herre på den bekostning. Og her tænker jeg særligt på sidste halvår i Suppen sidste år!!!

 5. Nu forholder det sig sådan at vi i mellemtiden har fået en ny træner. En ny træner som har en god organisation i højsæde. Dét burde tale for at Krabbe kunne lære lidt, og dermed bygge på sit spil og på den måde blive en endnu bedre fodboldspiller.

  Jeg kan ikke rigtig se de offensive mangler, som mange mener at han har. Senest mod FC Fyn ligger han da et perfekt indlæg, som giver mål?

  Derimod kan jeg ikke se lyset i Lucena. Det er i min optik ikke en back eller midtbanespiller til superligaen. Hvis vi kunne komme af med ham, ville det efter min mening være super. Men det kræver det jo nok også for at vi kan få en forlængelse med Krabbe i stand!

 6. Peter Sørensen har snakket rigtig meget om taktik og spillerne skal have den taktiske viden for at kunne stå rigtigt ved dødbolde osv.
  Her tror jeg Lucena er væsentlig bedre end Krabbe, som i snakker om så er Krabbe en fighter men er han så dårlig taktisk at han kommer til at koste mål på dødbolde eller bliver overløbet konstant så ser jeg hellere den sikre løsning med Lucena som ikke laver en masse spektakulære ting men heller ikke de store fejl.

  • Så er det bare lidt ærgerligt, at Lucena er så berøringsangst overfor sine modstandere…

   Havde han så bare “sparket” en modspiller ned i ny og næ, men nej – jeg synes simpelthen han er for langsom og for vattet til noget som helst, som lugter lidt af oprydning..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here