På onside.dk kan man i dag se et uddrag af søndagens Onside-udsendelse på TV3, hvor de stiller skarpt på AGF’s nyvundne status som elevatorhold. I indslaget har Onside talt med flere profiler i AGF’s spillertrup, cheftræner Peter Sørensen, direktør Jan Christensen samt Århus Stiftstidendes redaktør Jan Schouby, og derudover tager de et blik tilbage i tiden og ser på de udmeldinger der kom i forbindelse med de tidligere ture i elevatoren.

Se indslaget på onside.dk.

8 KOMMENTARER

 1. Ja, nu tror jeg efterhånden, vi har fattet, at det var dumt, at snakke om medaljer og dream team!

  Lorte indslag! Kom nu videre Onside!

 2. Haha, så det i Onside, men har ikke været på deres site i knap 1,5 år nu!
  Onside fri, og det er dejligt.
  Onside er et site, sidst jeg var på, der kun skrev om FCK og BIF + udenlandet, det eneste de skrev om andre danske klubber var negative ting.
  Onside er som The Sun.

  • Kan kun være enig. Har heller ikke været inde på deres side, i rigtig lang tid. Var der lige der de havde fået nyt design, men smuttet hurtig igen, da som du siger, de skriver kun om BIF og FCK.

   • Det er jo helt forkert at man 90 % af tiden, når det gælder danske artikler, skriver om BIF og FCK

    • Jeg vil ikke gå så langt som at kalde Onside for The Sun, for den titel vil altid være reserveret til FUF, det mest usaglige sportsprogram verden har set.

     Men Onside kunne måske nok være et sted mellem BT og EB, der måske nok er en dansk pendant til The Sun, men som trods alt stadig har et stykke vej igen før de når helt derop.

 3. Jeg har heller ikke set onside i flere år efterhånden det er simplehen fyldt med alt for meget ævl og kævl og reklamer.
  onside er underholdning med streg under underholdning. i klippet ovenfor får man jo ikke et eneste stykke fakta man ikke selv vidste eller kunne tænke sig til, det er bare fyld hvor man ser en elevator køre op og ned med et par smarte replikker imellem man kunne lige så godt ha set et afsnit af two and ah half men og fået det samme ud af det … 20 min underholdning.! kort og gondt ikke et program man får noget særlig oplysning ud af at se men man slår da et par timer ihjel hvis konen alligevel ikke gider lege under dynen.
  synes Zinras pointe med eb og bt er ramt plet og det må man så forholde sig til når man sætter sig for at se onside og så kan man vel dårligt brokke sig når de sidder og fyrre lort at i studiet.
  tv mærsigt har jeg faktisk været glad for 1. division for tv2 sport klare opgaven med at sende en fodbold kamp langt bedre i mine øjne
  måske optakten kunne ha været lige 20 min længere men så er det vist også det

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here