‘Samlet for Aarhus’, der er nyt initiativ, som vil samle fanscenen, har planlagt en fælles oprykningsmarch den til næste hjemmekamp – fredag den 20. maj mod Næstved. Til denne kamp har AGF ligeledes planlagt en oprykningsfest.

Marchen starter ved Banegården og slutter naturligvis ved NRGi Park. ‘Samlet for Aarhus’ opfordrer alle AGF-fans til at møde op på Banegården den 20. maj klokken 12.45, hvor man så klokken 13.00 bevæger sig mod NRGi Park i samlet flok. Der er kickoff mellem AGF – Næstved klokken 15.00.

Se march-begivenheden på Facebook her >>

Læs om AGF’s planlagte oprykningsfest her >>

12 KOMMENTARER

      • Jeg er ret dårligt gående og åbenbart dermed et “sjovt” mål at kaste efter siden jeg ikke kan springe for livet når der lander et kanonslag for tæerne af mig. Det var ekstremt slemt i Esbjerg hvor jeg ikke kunne høre en skid på det ene øre i flere dage efter marchen. Jeg takker bare – pænt – nej tak til flere af den slags oplevelser og holder mig venligt væk. Jeg håber alle får en fed fed FED march for det er altså bare specielt og festligt – (bare folk ville lade kanonslagene blive hjemme)

  1. Vi opfordrer naturligvis folk til IKKE at medbringer kanonslag, strygere og hvad der ellers er som siger bang. Det er hverken festligt og giver heller ikke noget stemningsboost.

    Disse ting hører ikke hjemme til en fodbold kamp !

  2. Vi håber at se så mange som muligt, til en festlig dag blandt ALLE AGF-fans.

    Velmødt til en fed dag!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here