Den 29-årige offensivsspiller Tommy Bechmann vender med stor sandsynlighed snuden hjem til Danmark til sommer. Bechmann er blevet sat i forbindelse med AGF, men der er intet konkret mellem de to parter på nuværende tidspunkt.

– Det er der ikke. Sådan har det været en del gange efterhånden, at når jeg har haft kontraktudløb eller et eller andet, så har det rimeligt hurtigt heddet sig i medierne, at jeg skulle til AGF. Sådan er det, lyder det fra Tommy Bechmann til onside.dk.

Tommy Bechmann slår fast, at han gerne vil hjem til Danmark, når hans kontrakt med Freiburg udløber til sommer.

Foto: badische-zeitung.de

4 KOMMENTARER

  1. gad godt se Bechmann i AGF… er i tvivl om hans niveau, men tror omvendt der er chance for en kæmpesucces…

  2. Alene det at han har holdt sig i tysk fodbold i mange år må tale for at han kunne være en klar offensiv forstærkning for os ! Han skal bare op i gear igen, så bliver han en ligeså stor succes som Jacob Poulsen var …..

  3. Sign ham, men giv ham en (i forhold til fx Hjalte bo) lav grundløn og en god præstationsløn… Således taber klubben ikke så meget hvis han ikke spiller godt, og han vinder hvis han spiller godt… fair for alle…..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here