I dag blev AGF sat i forbindelse med en ny angriber – nemlig den 34-årige målsluger Thorstein Helstad, der spiller for franske Le Mans. Hovedpersonens agent, Stig Lillejord, fortæller at interessen for angriberen er forholdsvis stor.

Dog er man kun interesserede i store klubber – og heldigvis for AGF, så falder de ind under kategorien interessante klubber.

– Jeg har ingen kommentar til konkrete klubber. Det er en løbende proces, hvor vi vurderer, hvad der måtte komme ind af konkrete tilbud. Vi har allerede afvist et par klubber, fordi det sportsligt ikke var interessant nok, men der naturligvis stor interesse for en mand med Thorsteins CV, siger Helstads agent Stig Lillejord til bold.dk og fortsætter.

– Hvis Thorstein skal hjem til Skandinavien, så skal det være til en klub af en vis størrelse. I Danmark kunne det være FCK, Brøndby eller OB. AGF har indiskutabelt et stort sportsligt potentiale, så de tilhører samme gruppe. I Norge kunne det være Rosenborg eller Vålerenga for eksempel, siger Lillejord.

Thorstein Helstad og Le Mans ligger i øjeblikket til oprykning og hvis franskmændene rykker op, så er en forlængelse en mulighed. Derfor skal AGF håbe på, at Le Mans misser oprykningen.

– Thorstein og Le Mans har to kampe tilbage i sæsonen, og en forlængelse kan også komme på tale, hvis det bliver til oprykning. Men ellers er der som sagt masser af interesse fra mange ligaer i Europa, så vi skal nok finde en klub, siger Lillejord.

Thorstein Helstad har nettet 18 gange i den nuværende sæson for Le Mans.

Foto: fotball.bt.no

2 KOMMENTARER

  1. er en and. Kan ikke forestille mig GF skriver med ham……. Må være et skalkeskjul….. Der er sikkert andre planer i gang…….

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here