– Nej, nu skal vi ikke have flere misforståelser, skynder Brian Steen Nielsen sig at sige, da Ekstra Bladet spørger ind til, hvorvidt AGF’s hold er stærkt nok til at tage mesterskabskampen op mod FC København. Sportschefen er ekstra forsigtig når han svarer på spørgsmål om klubbens ambitioner, efter at en humoristisk kommentar til Aarhus-borgmester Nicolai Wammen tidligere på måneden blev taget ilde op i medierne.

Således slår sportschefen yderligere fast, at man ikke skal forvente at se et AGF-hold der i den kommende sæson går på banen for at tage kampen op med FCK i tabellen – for denne er nemlig tabt på forhånd, mener han.

– Det har vi slet ikke fundamentet til endnu. Jeg er sikker på, at FCK genvinder mesterskabet, men det bliver ikke med samme store margen. Flere hold, måske ikke mindst Brøndby, vil opruste ganske meget og dermed blive en større trussel, siger Brian Steen Nielsen.

7 KOMMENTARER

 1. hehe, nu er han næsten overforsigtig i medierne. ingen tvivl om at han har taget ved lære af joken med Wammen :D

  • Når han taler med Ekstra Bladet er det også med at være overforsigtig.
   Havde han sagt det mindste der kunne drejes til at “AGF går efter guldet” så havde EB journalisten med sikkerhed også gjort det.
   De sidder jo som grippe og venter på den enkelte sætning, der kan dreje hele historien om til noget folk kan ryste på hovedet af.

 2. Intet er tabt på forhånd for den der bærer viljen! ;)

  Vi skal ikke går ind til kampene mod FCK og vente på at kampen bliver fløjtet af for vi har alligevel ingen chance mod dem – Ifølge BSN…..

  Begynder det at gå godt, så skal man ikke snakke om medaljer! NUL!
  Men snakke om at stregen er dejligt langt væk, og der forsat skal kæmpes 110% og så må man se hvor langt det rækker efter 33 kampe! :)

  Nogen der er uenige? ;)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here