Når AGF fredag eftermiddag tager i mod Næstved på NRGi Park, vil den bundrutinerede og normale midtbanegeneral, Martin Jørgensen, agere midtstopper. Udtalelsen kommer fra cheftræner Peter Sørensen.

AGFs cheftræner ønsker at se 35-årige veteran Martin Jørgensen i midterforsvaret sammen med Mark Howard. Peter Sørensen konstaterer, at det ikke er for sjovt, at placere den forhenværende landsholdsspiller i bagkæden. Han ønsker at prøve ham af med hensigt på fremtiden.

– Det tror jeg godt, han kan klare. Jeg vil gerne se ham lidt an på den position, og det er ikke noget, jeg gør, fordi, det lige kunne være sjovt. Alt efter, hvordan han klarer sig, kunne der godt være fremtidsperspektiv i at bruge ham på den plads, siger Peter Sørensen til stiften.dk.

Martin Jørgensen har selv en gang tidligere i karrieren vikarieret i midterforsvaret, hvor han fik få minutter i en kamp mod Palermo. Han mener selv, at det ikke bliver en udfordring.

– En udfordring? Næh, det skal nok blive sjovt. Lad os nu se, hvordan det går, lyder det fra Martin Jørgensen.

AGF må til opgøret se bort fra de normale stoppere Dan Thomassen og Anders Kure. Med Jørgensen i midterforsvaret kan det betyde, at højrebacken bliver besat af Arthur Sorin.

 

5 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here