Når AGF til næste sæson skal spille Superliga bliver det formentlig uden Frederik Krabbe, som ikke ser ud til at få forlænget sin kontrakt der udløber 1. juli. Højrebacken advarer holdkammeraterne mod Superligaen, som han mener er uden sammenligning med 1. division.

– Superliga-fodbold er noget helt andet, så det bliver klart en udfordring at vænne sig til forskellen. Det er slet ikke det samme, specielt fordi de små fejl man ikke kan undgå at lave bare bliver straffet langt hårdere i Superligaen, siger Krabbe til AGFFAN.dk og fortsætter:

– Klubbens ambition er at blive oppe og det synes jeg er fint. Sådan bør det være for alle oprykkerhold, og jeg kan ikke se hvorfor det skulle være anderledes for AGF.

Brian Steen Nielsen har ikke mange penge at gøre godt med på transfermarkedet, men han kan ifølge Krabbe blive nødt til at hente en spiller eller to i sommerens transfervindue.

– Jeg tror at den nuværende trup er stærk nok til at overleve, men jeg synes holdet mangler forstærkninger i bredden for at kunne klare en hård sæson i Superligaen, slutter Frederik Krabbe overfor AGFFAN.dk.

9 KOMMENTARER

  1. Og du kan ikke præstere i 1 division, så hvordan skulle du nogensinde kunne gøre det godt i den Superliga der er noget helt andet end 1 division?

    Farvel Krabbe

  2. @mathas Synes du er noget hård ved drengen. Han har brugt hele foråret på at komme tilbage i form og synes egentlig han har gjort det godt i de kampe han har fået spilletid!

  3. Ikke noget nyt i Krabbes udtalelser. Så gerne Sorin eller Lucena skippet af og så en forlængelse med Krabbe

  4. Sorin og Krabbe er nu altså bedre end Krabbe.
    Hvis Krabbe skal blive, så må det blive til bredden og ikke til startopstillingen.
    Men Krabbe er hamrende sympatisk, ingen tvivl om det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here