Det har været hemmeligholdt længe, hvem der står for den akustiske koncert til fredagens brag af en fodboldfest. Nu er det endelig afsløret, og der er tale om Carpark North

Der er lagt an til en kæmpe fest i Aarhus fredag, når AGF hjemme tager imod Næstved i den næstsidste hjemmekamp i 1. division. Blandt andet har der længe været planlagt en akustisk koncert med “et af landets største rockbands”, og det er nu afsløret, at det er Carpark North, der står for at afrunde en forhåbentlig fantastisk dag. Koncerten kommer til at vare i alt tre kvarter.

Om bandet skriver AGFfodbold:

Bandet, der ifølge eget udsagn spiller nordisk elektrorock, blev dannet i Århus i 1999 og markerede sig allerede året efter med en andenplads ved DM i rock. I 2001 nåede bandet ud i den brede offentlighed med singlen ’There’s A Place’, som blev ”Ugens Uundgåelige” på P3. Det samme opnåede ’Transparent & Glasslike’ fra debutalbummet ’Carpark North’, der i 2003 gav bandet sit store gennembrud og solgte i 10.000 eksemplarer på en uge. I 2005 udgav Carpark North opfølgeren ‘All Things to All People’, der blandt andet indeholdt hittene ’Human’ og ’Best Day’.

Hele programmet for festen kan ses her – på AGFs facebookprofil: http://www.facebook.com/AGFFodbold

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here