Casper Sloth startede i dag inde på den centrale midtbane, hvor han har været fraværende fra i et stykke tid, da han har siddet ude med skader. Foran sig havde han en anden ung AGF-spiller, Aron Jóhannsson, og efter kampen var der ros til begge de unge AGFere:

– Jeg synes, Casper Sloth er værd at fremhæve. Der var svipsere undervejs, men ikke noget man ikke kunne forvente efter så lang tids fravær. Han viser, at han er en stor spiller og sit store talent og potentiale. Han har facetter i sit spil, som pynter på langt de fleste hold. Og så synes jeg, at Aron Jóhannsson spiller en stor kamp igen. Han sætter stort set ikke en fod forkert. Han har vel en afslutning eller to, som burde have været bedre – eller hvor han skulle have valgt en anden løsning. Men det kan man også sige om andre spillere, sagde Peter Sørensen til AGFFodbold.dk.

Både Sloth og Jóhannsson spillede 90 minutter i dagens kamp.

3 KOMMENTARER

  1. Johansson?! Han var da efter min mening dagens klart ringeste AGFere og skylder minimum 1 mål og mange bedre indlæg.

    • Ja han skylder en kasse, men de løb han lavede var jo fantastiske og med super overblik. Han vidste hele tiden, med og uden bold, hvor medspillerne var. I min optik en superkamp fra den unge islændinge.

  2. Jeg synes overhovedet ikke at han er en spiller vi kan bruge til noget, slet ikke i Superligaen. Han er for uskarp foran målet og han kan ikke finde ud af at slå et ordentligt indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here