Martin Jørgensen spillede i dag central forsvarsspiller i 2-1-sejren over Næstved, hvor han han vikarierede for Dan Thomassen og Anders Kure, der begge var ude med skader. På trods af Jørgensen kun havde spillet forsvarsspiller under halvandet træningspas, var han stadig positiv indstillet overfor pladsen i forsvaret:

– Det var interessant at spille dernede, men det er nok godt, at de trods alt ikke satte os under mere pres, for så kunne det være gået galt. Men som det var i dag, var det sjovt, siger Martin Jørgensen til tipsbladet.dk.

Manden bag det lille eksperiment, cheftræner Peter Sørensen, var fuldt ud tilfreds med Jørgensens indsats:

– Martin går ind og viser, at den position, som nogen måske tvivlede på, at han kunne spille, kunne han spille på noget nær samtlige hold herhjemme. Det havde jeg selvfølgelig en formodning om, at han kunne. Han har netop det, jeg gerne vil have. Mange hold er gode til at forsvare via stor sideforskydning. Har man så en midtstopper, der er i stand til at slå gode diagonalafleveringer, så har man et våben til relativt let og ubesværet at komme igennem kompakte forsvar. Derudover tilfører han nogle dimensioner. Han har jo et overblik og en boldsikkerhed som få, fortæller træneren til AGFFodbold.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here