Rygter har der været masser af den seneste tid, og nu er et af dem blevet bekræftet. Nemlig at den tidligere OB-målmand Emil Ousager skifter til AGF. Den 23-årige keeper er hentet transferfrit og har samtidig underskrevet en aftale, der løber de kommende tre år. Ousager har igennem sin tid i OB primært fungeret som anden målmand, og det er også den rolle han til at starte med er tiltænkt i AGF.

– Det er væsentligt, at der til enhver tid er hård konkurrence om startpladserne, og den kan Emil skærpe på målmandsposten. Han er en ung, ambitiøs keeper, der brænder for at vise sit værd. Han stod øverst på den liste, vores målmandstræner ”Magic” (Maciej Wasyniuk) havde lavet over mulige emner, og jeg er glad for, at vi er nået til enighed om en aftale, siger sportschef Brian Steen Nielsen til AGFFodbold.dk.

Ousager overtager posten som anden målmand fra Anders Rasmussen, hvis kontrakt udløber denne sommer. Og selvom det er på bænken, han starter sin tid i Aarhus, håber han stærkt på at starte fast mellem stængerne i løbet af de næste par år.

– Jeg er meget glad for, at det hele er faldet på plads, og jeg ser frem til at prøve kræfter med nye udfordringer. AGF har i et stykke tid vist stor interesse for at tilknytte mig, og det har været afgørende for mit skifte. Jeg kommer ikke til klubben for at sidde på bænken, men vil tage kampen op med Steffen Rasmussen, og i løbet af kontraktperioden er det mit mål at blive førstemålmand, fortæller Ousager.

Den 188 centimeter høje målmand støder først til resten af truppen den 22. juni, når denne samles for at forberede genindtrædelsen  i landets bedste række.

Foto: AGFFodbold.dk

3 KOMMENTARER

  1. Kan kun være bedre ellers er han godt nok ringe men tror også steffen bliver bedre når han får noget konkurrense han er alt for sikker på og stå som det er nu

  2. Ham her når ikke Staff til anklerne – Men en fin anden målmand… Vi råder over en klassekeeper, så Martin træk vejret inden du fyrer noget så dumt af…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here