En skade til venstrebacken Adam Eckersley har i foråret givet chancen til unge Mikkel Kirkeskov. Fredag eftermiddag fik Eckersley så sin plads tilbage i kampen mod Næstved, og nu har han tænkt sig at holde fast.

– Det er mine første 90 minutter siden november, og det er godt at være tilbage, men jeg er ikke matchfit. Jeg mangler stadig de sidste procenter i kampen, men det skal jeg bruge de næste par kampe til, siger Adam Eckersley til Århus Stiftstidende.

– Det har været en lang sæson for os alle, men mit forår kom desværre aldrig rigtigt i gang, så det skal jeg have rettet op på i næste sæson, hvor det heldigvis hedder Superliga, siger Eckersley.

Englænderens kontrakt løber et år frem, mens Kirkeskov foreløbig har to år tilbage i AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here