Peter Graulund og Mark Howard har ikke meget tilfælles. At de begge er fodboldspillere på et kommende Superligahold er stort set det eneste. Men nu har de alligevel en ting mere tilfælles. De er begge endt øverst i kåringerne.

Århus Stiftstidendes læsere har afgivet stemmer på årets spiller. Afgørelsen endte ikke overraskende med Peter Graulund på toppen af listen. Det er første gang i karrieren, at den aldrende målræv med det karakteristiske hår får prisen som årets spiller.

– Jeg tror bare, jeg topper som 34-årig, svarede Peter Graulund til stiften.dk på spørgsmålet om, hvorfor han først får prisen nu.

aOa.dk har også haft en afstemning kørende. En afstemning som blev vundet af engelske Mark Howard. Forsvarsspilleren kan nu kalde sig truppens lækreste.

– De andre i truppen plejer at sige, at jeg er grim. Nu har jeg noget på dem!, udtaler Mark Howard, som forklarer, at han holder sig lækker ved altid at være brun, ofte gå til frisøren og tage daglige bade. Howard vandt foruden æren også et gavekort til Barberen.

Stort tillykke til Graulund og Howard med deres respektive kåringer.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here