Efter fredagens spillerpræsentation har AGF nu to keepere på kontrakt indtil sommeren 2014 – den ene, Emil Ousager, har endnu ikke trænet med AGF-holdet idet han netop er blevet hentet fra OB hvor han var reserve på målmandsposten, den anden, Steffen Rasmussen, med anførerbind på armen og godt 250 kampe på bagen. Emil Ousager lader sig dog ikke skræmme af det nuværende førstevalgs CV.

– Jeg skal forsøge at vippe Steffen Rasmussen af pinden, og det skal helst ske så hurtigt som muligt, siger den nyindkøbte målmand til JP Aarhus.

Steffen Rasmussen har siddet solidt på målmandsposten siden han overtog tjansen fra Rune Pedersen i sin tid, og senere er han tilmed – af den tidligere AGF-træner Ove Pedersen – blevet belønnet med anførerbindet, hvilket han overtog fra Peter Graulund.

De seneste år har nærmeste konkurrent til Steffen Rasmussen været en målmand med samme efternavn, nemlig Anders Rasmussen, men det er fra klubbens side blevet meldt ud, at man ikke ønsker at forlænge Anders’ kontrakt som udløber til sommer.

Det er efterhånden længe siden at Steffen Rasmussen for alvor har skulle bekymre sig om hvorvidt han starter inde i den forestående kamp, men ifølge den nye AGF-målmand skal han fremover ikke vide sig for sikker på pladsen.

– Hvis jeg er god nok, så skal jeg nok få chancen på et tidspunkt, siger Emil Ousager.

Foto: Erik Kempf

3 KOMMENTARER

  1. Det er i mine øjne ganske glimrende, at vi endelig har fået lidt konkurrence til Steffen Rasmussen. Han har indtil nu været helt sikker i startopstillingen. Nu er han nødsaget til at kæmpe lidt mere for det, hvilket måske kan sende ham op på et endnu højere niveau som målmand. Det er uden tvivl et stærkt makkerpar med Staff og Emil.

    • Han er da i forvejen en målmand med et ganske højt topniveau? Hvis han får konkurrence kan han blive nødsaget til at ramme det høje topniveau hver gang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here