AGF er – statistisk – allerede rykket op i landets sjoveste fodboldrække, superligaen, og det glæder Stephan Petersen sig til. Faktisk så meget, at han spår en kedelig sommerferie, der starter på søndag, når AGF har spillet sidste kamp i første division – ude mod HB Køge.

– Jeg glæder mig selvfølgelig til at få noget ferie og få slappet lidt af, men jeg tror sgu’, ferien bliver lidt kedelig, for jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med Superligaen. Jeg glæder mig helt vildt til at spille i Superligaen igen, siger Stephan Petersen til Aarhus Stiftstidende.

Kantspilleren, der i øvrigt tegnede sig for et mål i fredagskampen mod Næstved, oplevede et anderledes første divisionshold, end de tidligere har opført sig.

– De fleste hold er gået ned i 2. halvleg, men Næstved havde stadig kræfter tilbage og gjorde det egentligt meget godt, men vi blev lidt trætte på midten. Vi kunne høre publikums reaktion med det samme, men jeg vil også sige, at vi er så mange gode spillere på holdet, at vi bare ikke må lukke Næstved ind i kampen, som vi gjorde, siger Stephan.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here