Peter Sørensen fik givet fuld spilletid til både Casper Sloth og Adam Eckersley i fredagens sejr over Næstved, og samtidig fik han prøvet Martin Jørgensen af på en noget uvant position, nemlig i det centrale forsvar. Cheftræneren var tilfreds med det han så fra Jørgensens side.

– Jeg fik set det, jeg var sikker på inden kampen. At Martin Jørgensen med overbevisning kunne spille pladsen i midterforsvaret. Der er ikke mange hold i Superligaen, han ikke kunne spille den position for, sagde Peter Sørensen til JP Aarhus, inden han trak lidt i land igen.

– Måske ikke i FC København… Og dog. For Martin laver ikke så mange fejl som Mathias “Zanka” Jørgensen, fortsatte cheftræneren.

AGF har dog allerede både Mark Howard, Dan Thomassen, Anders Kure, Arthur Sorin og Jens Gjesing der kan spille på den position.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here