Foråret har været gråt og kedeligt for Sanel Kapidzic, idet han – sammenlignet med efteråret – næsten ikke har spillet kampe i 1. division.

– Jeg startede sæsonen med at sidde meget på bænken, men så kom jeg godt i gang, scorede en masse mål og fik masser af spilletid, forklarer Sanel Kapidzic til mtac.nu.

Kapidzic har i foråret stået i skyggen af den unge islænding Aron Jóhannsson, som har fået mange spilleminutter på AGF’s førstehold.

– Vi er forskellige type angribere, og måske har der været mere behov for Arons kompetencer. Han er god til at falde ned i banen og deltage i spillet, mens jeg mere er en decideret angriber ligesom Graulund, siger Sanel Kapidzic.

Angriberen har dog fået spilletid på klubbens andethold.

– Jeg har scoret fire mål i fem kampe, såvidt jeg husker, og det har været rigtig vigtigt for mig. Man spiller sig ikke på førsteholdet, hvis man ikke viser sit værd på reserveholdet. Klubben holder øje med, hvordan man gør det dernede, slutter Kapidzic.

6 KOMMENTARER

 1. Jeg forstår ikke altid Peter Sørensens dispositioner. For mig at se bør Sanel være foran Aron. Ligeså bør Adam være klart foran Mikkel. Jeg håber ikke, at Sanel er færdig i Aarhus, hvilket det tyder på med Krabbe. Forhåbentligt kan han få spillet sig på holdet. Der er muligheder i den unge herre, uden tvivl.

 2. ja for helved, han er jo en pisse dygtig spiller når han spille sit bedste ! og når jeg siger pisse dygtig spiller så mener jeg en spiller der har enormt potentiale og allerede spiller godt… han havde et rigtig godt efterår…

 3. Aron har jo tydeligvis været foretrukket foran Sanel efter vinterpausen, vel grundet hans præstationer i opstarten. Det er der jo som udgangspunkt ikke noget underligt i, men for mig at se ligger det specielle i, at Sanel netop er manden der rent faktisk har scoret en del mål, mens Aron har været uskarp i flere situationer.

 4. “- Vi er forskellige type angribere, og måske har der været mere behov for Arons kompetencer. Han er god til at falde ned i banen og deltage i spillet, mens jeg mere er en decideret angriber ligesom Graulund, siger Sanel Kapidzic.”

  Dette er i mine øjne en rigtig vigtig pointe!

 5. Sanel er jo et stort danske talent, ingen tvivl der. Men jeg tror bare at Peter S. heller vil have et hurtigt angreb, taget spillere som Berg, Graulund, Stephan P etc. Med disse spillere er det nemmere at spille et hurtigt system, hvilket PS nok har fortrukket som det bedste hold nogensinde i 1. Division.
  Aron har også bare vist sig bedst i opstarten, han har scoret flere mål end Sanel og spiller allerede godt sammen med de andre.

  • Med flere mål mener jeg, at han lige pludselig har fået hul på bylden og laver mål + målgivende afleveringer.
   Altså han har været en del af flere mål.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here