Frederik Krabbe ligner mere og mere en færdig mand i AGF, idet klubben ikke ønsker at forlænge hans kontrakt. Krabbe skiftede til AGF som ungdomsspiler omkring årtusindskiftet, og det bliver derfor en speciel følelse for ham at forlade Fredensvang.

– Jeg vil savne en masse ting. I min verden er fodbold lig med AGF, efter at jeg har spillet 10 år i klubben. Der er en masse personer jeg omgås til daglig som jeg vil komme til at savne, og det er helt sikkert nogle venner for livet, siger Frederik Krabbe til AGFFAN.dk.

Højrebacken står i en alder af 23 år noteret for 128 kampe i den blå-hvide trøje, hvor han allerede som 17-årig debuterede på klubbens førstehold.

– Det bliver en omvæltning at skulle spille for en anden klub. Jeg har været AGF-fan også før jeg kom til klubben som spiller, og jeg vil derfor altid være en AGF-dreng, slutter Frederik Krabbe.

Det er endnu uvist hvilken klub Krabbe skal repræsentere efter 1. juli når hans kontrakt udløber med AGF, men ifølge ham selv har der været interesse fra flere Superliga-klubber.

7 KOMMENTARER

 1. Hvis der er superligaklubber, der gerne vil have ham, uanset hvem det så måtte være, må det vel være tegn på, at han godt kan begå sig på superliganiveau.. Så burde man i mine øjne forlænge.. hvem ellers skal hænge i overliggeren for at redde os fra at modstanderne scorer?

  • Funniest moment ever da han hæng i overliggeren. Viser bare hans vilje og fighteregenskaber.
   Men ja det er mærkeligt at Superliga klubber har kig efter ham, men vi kan, som oprykker, ikke bruge ham i Superligaen.

 2. Synes også det er mærkeligt at det ikke forlænges kontrakt ? Man får da ikke en anden Århusdreng med en større vilje til at give alt for de hviiie ! Kan kun sige tillykke til den klub der skriver med krappe. Tror bsn er ved at begå en dum fejl !

 3. Spillermarkedet for de “næstbedste spillere” er helt dødt, så derfor forlænger man ikke med den type spllere ved kontraktudløb. Så ideen er nok, at en højre back og en angriber “fra øverste hylde” p.t. er højeste prioritet.

 4. At han er Aarhus-dreng er efter min mening uden betydning. Og jeg tror, at vi skal se klubbens manglende interesse for at forlænge med Krabbe, som en primært økonomisk overvejelse. Når man har tre til fire spillere der kan spille højre back på omtrent samme niveau, er det da sund fornuft ikke at forlænge med den af dem der har kontraktudløb og derved spare lønkroner, tænker jeg!

  De penge kan klubben sagtens bruge til at understøtte købet af en anden forstærkning til truppen

  • Aarhus-dreng-argumentet hænger vel sammen med den figthervilje Krabbe flere gange har vist – noget som mange fans sætter stor pris på.

   • Jeg er ikke sikker på, at det er argumentet. Krabbe har været meget diskuteret i den senere tid, efter at det blev kendt, at klubben nok ikke vil forlænge med ham, når hans kontrakt udløber efter sæsonen.

    Der er delte meninger om Krabbe. En del finder ham ikke god nok til at spille i superligaen. En del synes, at han er god og at klubben bør forlænge med ham. En del af dem har brugt som argument, at han er af klubbens egen avl. Det argument køber jeg bare ikke.

    Jeg synes, ligesom du, at Krabbe er en fighter. Han har før sin skade været inde omkring U21-landsholdet. Det vidner om et vist potentiale, men har han nået det niveau, han havde?

    Det er nu, at klubben skal tage stilling til om den skal forlænge med ham. Jeg ved det ikke, men tror som jeg allerede har skrevet, at han af træner og sportschef er vurderet til ikke at være bedre end sine direkte konkurrenter til backpladsen. Og derfor vil de spare eller frigive lønkronerne til købet af en anden spiller der kan forstærke truppen. Krabbe kunne, hvis min vurdering er rigtig, kun gøre truppen bredere. Og det er ikke det klubben ønsker. Og den vurdering er jeg enig med klubben i. Potentiale eller ej.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here