Peter Sørensen har stillet i nogenlunde stærkeste opstilling hen mod slutningen af 1. division efter at oprykningen blev sikret, men der har dog alligevel været plads til at prøve lidt forskellige ting af. Casper Sloth var egentlig ikke helt klar til fuld spilletid i fredagens hjemmekamp mod Næstved, men for cheftræner Peter Sørensen var det vigtigt at han fik en masse minutter i benene.

– Vi fik set, at Casper Sloth har det, der skal til, men vi skal selvfølgelig se det kontinuerligt fra hans side. Hans fysik er stærk nok, men han har været meget skadet, sagde Peter Sørensen til JP Aarhus.

Også Kasper Povlsen – som spillede hele kampen centralt sammen med Casper Sloth – havde roser til overs for det tilbagevendte talent.

– Vi ved, hvad han kan med bolden, som da han lagde op til vores første mål. Han er god i offensiven, og det er forståeligt, at han gik kold til sidst. Han har ikke spillet ret meget, sagde Kasper Povlsen til JP Aarhus.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here