Da Anders Rasmussens kontrakt udløber til sommer, har AGF allerede nu tilknyttet OB-målmanden Emil Ousager. Den 188 cm høje fynbo har skrevet under på en 3-årig kontrakt, og selvom han bliver hentet ind som 2. målmand, håber han stærkt på at være starter indenfor de næste tre år.

– Jeg ved godt, at Steffen Rasmussen har spillet rigtig mange kampe for AGF, er holdets anfører og i det hele taget en markant person i klubben. Han er en dygtig målmand, så jeg er godt klar over, at jeg måske ikke kommer så meget i nærheden af spilletid i den kommende sæson. Men jeg kommer til AGF for at spille, ikke for at kigge på, og jeg er overbevist om, at jeg er nummer ét imellem stængerne inden min kontraktperiode udløber, lyder det fra selvsikre Ousager til Stiften.dk.

Ousager, der står noteret for 10 ungdomslandskampe, har altid spillet i OB borset fra et par afstikkere til Randers og Næsby. Men i takt med at tilliden fra Odense-klubben har været faldende, har Ousager haft mere og mere lyst til at smutte.

– Som med alt andet i livet, handler det om at mærke tillid for at kunne vokse og forbedre sig. Jeg har ikke følt, at der var tillid til mine evner fra hverken trænere eller ledelse i OB. Derfor var det en let beslutning for mig at forlade OB. Også fordi, jeg fornemmer, at både Brian Steen Nielsen og AGFs trænerstab har en helt anden tilgang til det. De tror på mig, fortæller Emil Ousager og fortsætter omkring sine evner som keeper.

– Jeg ser mig selv som en teknisk god målmand, der har en god sparketeknik, er stærk én mod én og holder godt fast i bolden, hvorfor jeg ikke giver mange ripost-chancer væk. Alt i alt en solid allroundmålmand, der heller ikke er bange for at gå ud i feltet. Jeg mangler selvfølgelig noget rutine og er lidt rusten i forhold til spilletid, men det er noget, jeg hurtigt kommer efter. Det er jeg sikker på, siger Emil Ousager.

Ousager støder først til resten af truppen, når der er samling efter sommerferien d. 22. juni.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here