Aron Jóhannsson har for alvor overhalet Sanel Kapidzic i kampen om makkerskabet til Peter Graulund i AGF’s forreste kæde, og i de seneste kampe har islændingen således fået masser spilletid på AGF-holdet. Cheftræner Peter Sørensen var ligeledes tilfreds med hans indsats i fredagens 2-1-sejr på NRGi Park.

– Han havde en sikker fod, og han viste stor energi på banen. Måske brugte han så mange kræfter, at der ikke var flere tilbage, da han skulle afslutte til sidst, sagde Peter Sørensen til JP Aarhus.

Også angriberen selv var tilfreds med egen indsats.

– Faktisk synes jeg, det gik rigtig godt. Og hvis jeg havde scoret, ville det have været fantastisk, sagde Aron Jóhannsson.

De mange spilleminutter har været vigtige for Jóhannssons udvikling.

– Det har betydet, at jeg har lært de andre spilleres bevægelsesmønstre meget bedre. Nu kender de også mig, og så går det bedre og bedre. Jeg føler mig godt tilpas, når jeg har bolden, og træneren har sagt, at det er fint, at jeg går ned i banen og henter bolden frem, sagde angriberen til JP Aarhus.

Brian Steen Nielsen har givet udtryk for at klubben skal hente en angriber i sommerens transfervindue, men dette er ikke en melding der slår Aron Jóhannsson ud.

– Hvis vi henter en ny angriber, må jeg bare arbejde endnu hårdere og vise, at det er mig, der skal spille. Konkurrencen er jeg ikke nervøs for. Hvis det var tilfældet, havde jeg valgt at lave noget andet, sagde Aron Jóhannsson.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here