Der går ikke længe før sommerens transfervindue bliver åbnet. AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen har allerede udtalt, at man vil ud og forstærke truppen, men sportschefen forudser et vanskeligt transfervindue.

– Det bliver et vanskeligt transfervindue for os – det er der ingen tvivl om. Det hele handler om økonomi, og vi har ikke uanede mængder at gøre med, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk

– Jeg vil meget gerne vil have forstærket A-truppen, men jeg vil også gerne samtidig være med til at sikre fremtiden i form af talentudvikling. Der er forbedringer omkring baneforholdene på træningsanlægget, jeg også meget gerne vil have lavet, så der er mange ting at tage fat på, udtaler Brian Steen Nielsen.

Selvom Brian Steen Nielsen gerne vil forstærke truppen, så slår han dog fast, at den nuværende A-trup har en god kvalitet.

– Vi har en ganske god startellever, som tingene ser ud lige nu, men selvfølgelig vil man altid gerne stå endnu stærkere. Vi arbejder på forskellige ting, men som sagt er der mange ting at tage hensyn til, og skal det hele lykkes, er der flere ting, der skal gå op i en højere enhed, siger Brian Steen Nielsen.

Brian Steen Nielsen udelukker ligeledes muligheden for at hente Morten ‘Duncan’ Rasmussen. Sportschefen antyder at et player-sponsorat ikke bliver aktuelt.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here