AGF har for længst sikret oprykning til Superligaen, hvilket har givet cheftræner Peter Sørensen mulighed for at afprøve forskellige spillere på forskellige positioner. Til Vejle-kampen vil der således være markante ændringer i startformationen i forhold til seneste kamp mod Næstved.

Bl.a. spiller Frederik Krabbe fra start i det der meget vel kan blive hans sidste optræden på NRGi Park i denne omgang. Martin Jørgensen er tilbage på den centrale midtbane, mens Peter Graulund sidder ude.

AGF’s cheftræner slår fast, at man vil gøre alt for at give det aarhusianske publikum en sejr.

– Situationen i toppen af rækken er bare med til at bringe ekstra spænding i kampen. Vi vil gøre det samme, som vi har gjort hele sæsonen. Vi vil vinde alle de kampe, som vi spiller, siger Peter Sørensen til stiften.dk.

Århus Stiftstidendes bud på en startopstilling lyder således:

Steffen Rasmussen

Frederik Krabbe – Arthur Sorin – Mark Howard – Mikkel Kirkeskov

Søren Berg – Martin Jørgensen – Kasper Povlsen – Stephan Petersen

David Devdariani – Aron Jóhannsson

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here