Mens Sanel Kapidzic er blevet overhalet indenom af Aron Jóhannsson i kampen om at blive makker til Peter Graulund i AGF’s offensiv har klubben ligeledes givet udtryk for, at man ønsker at hente en ny angriber til Fredensvang i sommerens transfervindue. Udsigten til spilletid er derfor ikke god for Kapidzic, som dog ikke lader sig påvirke af AGF’s aktivitet på transfermarkedet.

– Nej, det har ikke påvirket mig overhovedet. Sådan er det i fodbold og særligt i en klub som AGF, der har høje ambitioner. Der bliver selvfølgelig hårdere konkurrence, men jeg må bare sørge for at det så godt som overhovedet muligt, siger Sanel Kapidzic til mtac.nu.

På nuværende tidspunkt ser det ud til, at både Peter Graulund, Aron Jóhannsson, David Devdariani plus en eventuel ny angriber står foran Sanel Kapidzic, og det er selvsagt ikke en holdbar situation for AGF-spilleren.

– Det klart, at hvis jeg kommer endnu længere fra spilletid, end jeg er nu, så er det selvfølgelig ikke tilfredsstillende, og så må vi se, hvad der skal ske, siger Kapidzic.

– Det er jo noget, klubben skal finde ud af. Men jeg tror, de vil beholde os alle sammen. Vi skal spille mange kampe, der vil helt sikkert komme skader, og så er vi alle forskellige typer, slutter angriberen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here