AGF’s midtbaneslider, Kasper Povlsen, var først udtaget blandt de 40 mulige emner til U21 EM i Danmark til sommer. Landstræner Keld Bordinggaard har nu indsnævret truppen til 27 – Kasper Povlsen er fortsat i blandt skriver agffodbold.dk.

Han har dermed stadig chancen for at repræsentere Danmark på hjemmebane til sommer. Kasper Povlsen er stadig i blandt Bordinggaards udvalgte – dog skal yderligere 4 sies fra inden åbningskampen fløjtes op. Ifølge DBU skal Povlsen dog ikke holde tålmodigheden længe, da DBU.dk skriver, at den endelige trup bliver officiel inden for kort tid.

Om Kasper Povlsen, som eneste AGF’er, skal repræsentere Danmark til sommer vides altså inden længe. Han har mulighed for at spille, ikke blot på hjemmebane i Danmark, men også på hjemmebane på NRGi Park som bl.a. ligger græs til finalen. Den forhenværende AGF’er, Michael Lumb, er i øvrigt også stadig blandt de mulige deltagere.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here