Frederik Krabbes situation i AGF har længe været lettere usikker, idet han ikke har modtaget noget kontraktudspil fra klubben. Mandag forhørte Krabbe sig så hos cheftræner Peter Sørensen, og bad ham give et endeligt svar på, hvorvidt klubben fremover ønsker at satse på ham. Og svaret var klart.

– Jeg bad om at få et endeligt svar, og det fik jeg. Så kampen mod Vejle er min sidste på hjemmebane, siger Frederik Krabbe til JP Aarhus.

Da højrebacken løb på banen i fredagens kamp mod Næstved var det til massive klapsalver fra publikum, og efter kampen blev AGF-spilleren ligeledes hyldet med slagsangen “Vi vil have 5 år til Krabbe”, med henvisning til, at man vil have Brian Steen til at tilbyde ham en 5-årig kontrakt.

– Det var dejligt at høre deres opbakning, og det gav en klump i halsen. Det var lidt følelsesladet, må jeg sige. Da gik det op for mig, at det var ved at være slut i AGF . Jeg vidste det jo nok godt, men jeg ville bare have et endeligt svar. Og det har jeg så fået, siger Frederik Krabbe, som efter 10 år på Fredensvang nu siger farvel og tak.

12 KOMMENTARER

 1. Tak for alt, Frederik Krabbe. Altid en fornøjelse at se dig gå ned i en glidende på stadion foran speakers corner til massive klapsalver. Held og lykke fremover!

 2. Ja Krabbe var en fighter, men vi må bare se i øjnene at hans tid i århus er forbi. Farvel og tak, Krabbe!

 3. Tak for alt, Krabbe!
  Håber du får en anden god kontrakt et andet sted, men tror nu ikke, at det bliver noget problem.
  AGF har mistet et godt talent. Efter min mening, så er du en af de bedste backs i Århus.
  Held og lykke fremover ;-)

 4. Hmmm..! Meget uforstående! Nu skal vi ud og bruge penge på en ny istedet for at forlænge? Tror ikke vi finder en af krabbes kvalitet til under 5 mil..!

  • Vi skal jo ikke ud og bruge penge på en ny højre back. Grunden til at Krabbe ikke får forlænget er at vi har Sorin og Lucena til den plads. Havde Sorin eller Lucena kontraktudløb sammen med Krabbe, så er jeg overbevist om at han ville få forlænget.

 5. jeg syntes også at Krabbe skulle få en ny kontrakt er efter min opfattelse en bedre bak end Sorin så dette er en stor misforståelse tak til Krabbe og held og lykke til dig

 6. Tak for alt Krabbe, du vil blive savnet. En rigtig fighter med AGF i hjertet vil altid være elsket i Århus!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here