Frederik Krabbe tog her til aften afsked med Aarhus Stadion, hvor han de seneste 10 år har arbejdet hårdt på Fredensvant for at komme til at spille i weekenderne. Cheftræner Peter Sørensen gav Krabbe en startplads i sin afskedskamp på hjemmebanen, og kort før tid blev han så skiftet ud til klapsalver fra publikum. Hvis det står til AGF’s sportschef er det dog ikke det sidste AGF-fansene får set til Krabbe.

– Krabbe har et stort AGF-hjerte, har taget turen hele vejen fra vores ungdomsafdeling op på førsteholdet og besidder mange af de egenskaber, vi sætter pris på. Derfor har det også været en meget svær beslutning med mange følelser involveret. Jeg har kun godt at sige om Krabbe og ønsker ham al mulig held og lykke i den klub, der får glæde af hans kvaliteter. Jeg håber heller ikke, at det er et farvel, men et på gensyn. Jeg kunne godt forestille mig, at Krabbe på et senere tidspunkt kunne være aktuel for os igen, siger Brian Steen Nielsen til agffodbold.dk.

Højrebacken blev efter kampen kaldt over til AGF’s fans, som hyldede ham med ordene “Frederik Krabbe – vi vil savne dig”.

AGFFAN.dk takker Frederik Krabbe for hans indsats i AGF-trøjen, som altid har båret præg af, at han er en spiller med et stort klubhjerte!

1 KOMMENTAR

  1. Krabbe – så sluttede det. Desværre. Jeg har sgu altid været glad for den dreng. Hans fight for klubben har været eminent! Jeg vil mindes ham længe.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here