Meget er sagt og skrevet om Frederik Krabbes formodede afgang fra AGF. Nu løfter sportschef Brian Steen Nielsen dog sløret for, at højreback’en endnu ikke er helt afskrevet i den hvide trøje. Det selvom cheftræner Peter Sørensen ifølge Jyllands-posten har fortalt Krabbe, han er uønsket.

– Jeg vil gerne have, at den dør stadig står på klem lidt endnu. Det handler blandt andet meget om økonomisk råderum. Jeg vil gerne lige have overstået de sidste to kampe, men jeg regner bestemt med, at der vil komme en endelig afgørelse på, hvad der skal ske allerede i næste uge, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk, og det stemmer altså ikke helt overens med cheftrænerens tidligere udmelding.

Dog har Frederik Krabbe, der helst selv vil fortsætte i AGF, fået frit råderum til at forhandle med andre klubber. Han har tidligere fortalt, at der er konkret interesse for ham – blandt andet fra andre superligaklubber.

I øjeblikket ved ingen, hvad der skal ske med AGF-drengen, og han har – som tidligere skrevet – endnu ikke fået konkret information om fremtiden fra AGF.

6 KOMMENTARER

  1. Synes, at det er lidt mystisk, at Krabbe starter inde, fordi PS mener, at det er det stærkeste hold, han kan stille med på dagen, og så samtidig sige, at manden ikke kan bruges.. Meget mystisk..

      • Jo, det er da muligt, men jeg synes stadig, at det er en mystisk udmelding, for mig bekendt, er lucena da ikke skadet? Eller erdet bare mig, der ikke har fulgt med? Og efter sigende ser ps jo ham som en bedre back, end krabbe

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here