Tidligere på måneden kom det frem, at Lyngby havde givet AGF lov til at forhandle kontrakt med Kim Aabech. Siden da er der ikke sket yderligere, men AGF bekræfter nu at man forsat forhandler med Lyngby-spilleren:

-Vi er stadig i dialog med Kim Aabech. Han er en spiller, som ville være en forstærkning for de fleste superligahold. Jeg er ikke bekymret for, at vore største profiler også er holdets ældste spillere. Det er netop dem, der har været de bedste i kampen om oprykning, siger Peter Sørensen til Horsens Folkeblad.

Peter Sørensen udtaler yderligere, at han håber at få en forstærkning til hver kæde.

Foto: Allan Baden

18 KOMMENTARER

 1. Aabech er også lidt den boksspiller vi mangler. Vi skal have enten ham, Simon C. eller ham normanden, som vist også er lidt af et brød.

 2. En forstærkning til hver kæde? Så ser jeg nu hellere to angribere og en til forsvaret… medmindre Aabech da går under betegnelsen offensiv midtbanespiller.
  Men hiv ham endelig i land, ja!

  • så så hellere 2 forsvarsspillere og én angriber
   (højre back, spillende forsvarsstyrmand og en med mål i støvlerne)

   • Er enig med Salling. Vores forsvar mangler rigtig meget for at have et stabilt Superliga niveau og jeg ser også hellere 2 forsvarsspillere og en angriber fremfor 2 angribere og en forsvarsspiller.

   • Jeg synes helt klart, vi mangler en forsvarsgeneral (Dante *host*), som kan supplere Howards kontante spillestil. Derudover har vi så mange deciderede midtstoppere, at én rigtig god vil være fint.
    Tror I den manglende forlængelse med Krabbe bunder i ønsket om en ny højreback? Jeg tvivler.

    • Nej, jeg tror desværre ikke at Krabbes manglende forlængelse skyldes at en ny højre back kommer, men jeg håber

 3. Aabech kan vel erstatte Feilhaber som kreativ offensiv midt, men ikke som decideret angriber. Håber på Simon C eller evt. nordmanden der må være kommet tættere på, nu hv hans nuværende klub ikke ser ud til at rykke op.

 4. Det der kendetegner en klassespiller, er stabilitet og et pænt højt bundniveau, og ud fra de kriterier, så er Aabech langt fra, at være en klassespiller… Han har præsteret to gode halvsæsoner i Superligaen, men ikke i same sæson.

 5. Ceres, det er altså en arrogant holdning. Måske er Morten Olsen upopulær, men han udtog i hvert fald Aabech til landsholdet tidligere på måneden (ved godt han er skåret fra efterfølgende)

  • Mike, hvori består arrogancen hos Ceres?

   Er det fordi han ikke mener det samme som dig og landstræneren?

   Derudover er jeg enig med dig i, at Aabech er bedre end Ceres vil gøre ham til.

 6. Det synes at være opfattelsen, at Aabech ikke har præsteret på helt samme niveau, som han gjorde i efteråret. Men uanset det synes det også som om, alle mener at skal Lyngby klare sig, skal det kreative spil komme fra ham.

  Han har enorm betydning for sit hold. Mon ikke han også kunne få stor positiv betydning for vores hold?

 7. Jeg tror godt jeg kan leve med en god halvsæson fra Aabech, når han i denne periode scorer flere mål i ligaen end Graulund gør på et helt år. Ja, faktisk er det kun sket én enkelt gang at AGF har haft en spiller der har scoret mere end 11 mål i suppen så langt bold.dk rækker tilbage med topscorere (00/01), og det var Graulund selv, tilbage i 07/08.

  Hvorfor vi ikke skulle kunne bruge en mand der scorer flere mål end vores egen topscorer har jeg svært ved at få øje på. Aabech er desuden offensiv midt, så med en forstærkning til hver kæde in mente, vil jeg naivt håbe på at min drøm om Nordstrand, Aabech og en god forsvarsspiller går i opfyldelse :)

 8. Vi skal også huske hvad det er for et hold Aabech spiller på. Med alt respekt for Lyngby og deres flotte præstation i denne sæson, må de siges at have overpræsteret. Aabech er vel den største stjerne på det hold, og man kunne da forestille sig at hvis han blev fodret med gode bolde fra MJ, Berg og #7, mon han så ikke kunne score mange mål næste sæson? Det tror jeg nu nok… Få nu bare skrevet med manden..

 9. Jeg tror Aabech er ment til midtbanen. Vi har i forvejen en del defensive midtbanespilere, så vil tro at det er den offensive del Peter S vil have forstærket. Så ser stadig en angriber & en forsvarsspiller som muligheder udover Aabech. Har dog ldt svært ved at se hvilken forsvars-spiller som der er realistisk & råd til, der kan forstærke truppen. Kan finde massere af angribere ;-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here