AGF har i dag – efter den sidste hjemmekamp mod Vejle – hædret to spillere. Kåringerne Årets Spiller og Årets Fighter skulle gives ud og det blev henholdsvis Peter Graulund og Jerry Lucena, der fik de to priser fra den sportslige ledelse.

Peter Graulund fik kåringen Årets Spiller og dertil havde sportschef Brian Steen Nielsen følgende ord.

– I år har det været en rigtig nem kåring. Det er mig en stor ære og fornøjelse at kunne fortælle, at Årets Spiller er Peter Graulund. Alene det, at han har scoret 20 mål i 29 kampe, taler sit eget sprog. Han er uden tvivl en af de allervigtigste spillere, jeg i min tid som sportschef har hentet til AGF. Peter, du er en fantastisk ambassadør for AGF. Hjertelig tillykke med prisen. Det er en udsøgt fornøjelse at kunne kåre dig til Årets Spiller, sagde Brian Steen Nielsen ved sponsorernes sæsonafslutning i Hal 2 i NRGi Park ifølge AGFfodbold.dk.

Årets Fighter blev den defensiv-orienterede Jerry Lucena. Cheftræner Peter Sørensen sagde følgende om kåringen.

– Årets Fighter er en spiller med en flot teknik og en stor karakter. Det er en spiller, som til en hver tid er til stede, og som altid gør sit bedste. Hans holdkammerater siger altid, at det er godt at være på hold med ham til træning. Det hold, han er på, vinder altid. Årets Fighter er Jerry Lucena. Det er en fornøjelse at have Jerry i truppen, og han fortjener virkelig prisen, sagde Peter Sørensen.

2 KOMMENTARER

  1. Mener Peter Graulund har fortjent titlen 100% da han med hans 20 mål jo er topscoren i 1. div. + hans formidable fighter evne og kærlighed til klubben.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here