I gårsdagens opgør mellem AGF og Vejle tog AGF-drengen Frederik Krabbe afsked med foldbold-Aarhus og AGF. Han har fået besked på, at hans kontrakt ikke forlænges med klubben, hvor han er opdraget. Krabbe mener selv, han har gjort, hvad han kunne.

– Jeg synes, at jeg har gået ind og vist de kvaliteter, som jeg har. Jeg tror dog, at beslutningen allerede var taget inden sæson gik i gang. Derfor har det også været belejligt for mig, at jeg kunne få mulighed for at spille i foråret, forklarer Krabbe til Stiften.dk.

Den endnu unge back fik lov at tage en værdig afsked med Aarhus Stadion og blev klappet af banen. En speciel oplevelse.

– Det var en meget meget speciel oplevelse at tage afsked med Aarhus Stadion. Jeg tror faktisk ikke, at jeg helt har forstået det endnu, men det kommer nok på et tidspunkt.

Frederik Krabbes kontrakt udløber den 30. juni.

Læs hele interviewet, hvor Krabbe fortæller om sin bedste oplevelse og flere seriøse henvendelser, her

14 KOMMENTARER

 1. Ej nu har vi da hvis også hørt nok om Krabbe og hans afsked med GF. Han er en god spiller men han blev ikke fundet god nok

 2. AGF handler om følelser fra fansenes side, men fra spillernes side forventer jeg en professionel indsats, og derfor er det ligegyldigt, om det er Krabbe (klubmanden) eller Sorin/Lucena (alternativerne). Peter S. har vurderet de to andre til at være bedre, og det handler i høj grad nok om tekniske færdigheder og kunnen. Skiftet er nok bedst for alle, selvom det gør ondt på fans (og Krabbe) det næste stykke tid.

 3. Jeg synes det er meget mærkelig holdning at have, “Hvis man er skadet i en længere periode så får man ikke sin kontrakt forlænget fordi man ikke har spillet” den forstår jeg simpelthen ikke.
  Det da klart man ikke kan spille hvis man er skadet? Krabbe har været i AGF i 10 år og så vender man ham ryggen fordi han er skadet, synes sgu det er lidt for mager en holdning.

  • Krabbe er ikke skadet. Man vender ham derfor ikke ryggen af den grund, men fordi han ikke er vurderet til at være bedre end sine direkte konkurrenter til pladsen og fordi hans kontrakt udløber.

   Jeg kan i øvrigt slet ikke se, at det er at vende ham ryggen. Han har en kontrakt som han hele tiden har vidst var på tre år (tror jeg nok) og han har aldrig fået lovning på, at han skulle spille i AGF i hele sin karriere.

   Hvis du og Krabbe tænker tilbage hans tid i AGF (mere end 10 år) kan I sikkert godt komme i tanker om en del andre spillere, der heller ikke har fået deres kontrakter forlænget, eller som endda har fået deres kontrakter ophævet. Tror du ikke?

 4. Han har faktisk kun været der siden 2003 men det er så ligemeget. Men kan godt se hvor du vil hen af, synes bare det magert, om han er skadet eller ej, fordi jeg synes han er en kanon back og passer perfekt til vores nuværende system. Hvad er han egentlig? en 23 år og eller noget, han kunne sgu godt have fået et enkelt år eller to.

  • Ja, Krabben er 23 år. Personligt ser jeg ham også som en stærk back, men jeg accepterer PS’s beslutning om at lade ham gå. Vi må videre.

    • Godt du kun er fan, for det er godt nok farvet det der.
     Det er kun fordi Krabbe har været i AGF i så lang tid at du mener han skulle have forlænget.
     Han er bare ikke god nok, hverken teknisk eller taktisk.

     Der er også en grund til Kaagh, Beck Andersen osv. ikke er i klubben mere.

 5. Det er jo ikke fordi han har været skadet, at kontrakten ikke bliver forlænget. Peter Sørensen mener jo bare at der er andre spillere, som er bedre på positionen end Krabbe er, og det er jeg fuldstændig enig med ham i, på trods af, at jeg har stor respekt for den attitude Krabbe har vist på banen.

  Krabbe har vist stor fightervilje når han har spillet, men jeg synes altså stadig at han mangler MEGET før vi kan bruge ham i Superligaen og nu er han altså ikke længere det her unge talent som han var for 5 år siden. Efter min mening har Krabbe desværre ikke udviklet sig lige så meget som man kunne håbe på, men jeg ønsker ham alt held og lykke for fremtiden og håber at han finder sig en ny klub hvor han kan spille.

  Tak for nu, Krabbe!

 6. De mangler Krabbe har, er fast kontinuerlig spilletid. Dét har han aldrig fået under PS.

  Da PS kommer til klubben, råder han over en højreback, der et halvt år forinden er kåret som efteråret bedste GF’er i vores så absolut bedste halv-sæson i mands minde – en talentfuld fyr, som havde været den gode Hr. Bordinggaards foretrukne højreback de seneste 6 U21-landskampe i streg foran spillere som Anders Randrup og Daniel Wass.

  Krabbe bliver desværre skadet dagen efter PS tiltræder, og har siden da hverken fået tillid eller 3 hele kampe i streg.

  Freil, når du nu stiller dig op i det store kor af tilhængere, der tørt konstaterer, at Krabbe slet ikke har udviklet sig nok de seneste år – hvornår er det så du (eller I) mener, at han skulle have gennemgået denne udvikling??

  På en tidslinje mellem kåringen som efterårets GF’er og i dag, der har vi et forår vi ikke taler om, hvor ALLE retmæssigt kunne have modtaget ER’s fyreseddel, og et efterår, hvor Krabbe desværre sad ude med sin knæskade..

  Jeg kan simpelthen ikke gennemskue, hvornår den efterlyste udvikling skulle være sket…??!
  Dét han mangler er en fair chance for at komme tilbage til kampform igen.

  Og Schessi, du er altså helt ved siden af dér – sammenligner ham med Kaagh og Beck Andersen…
  De to var primært 2. holdsspillere som tilsammen fik godt 20 kampe på førsteholdet (MBA endda kun én enkelt).

  Hvordan er det du når frem til at sammenligne 2 perifære talenter med Krabbes faste plads og 120 kampe under de 3 foregående trænere, som alle har foretrukket ham??

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here