AGF og den 16-årige angriber Marcus ‘Hulk’ Solberg er nået til enighed om en kontraktforlængelse. Den nye kontrakt løber frem til sommeren 2014. ‘Hulk’ spiller for AGF’s U17-hold og kendetegnes ved hans målfarlighed. Således har han scoret 14 gange som førsteårsspiller, hvilket gør ham til topscorer.

AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen er glad for den nye aftale med Marcus ‘Hulk’ Solberg.

– Marcus har alle forudsætninger til at nå langt. Vi vurderer ham til at være den bedste angriber i sin årgang herhjemme, og derfor er vi naturligvis glade for, at vi har forlænget aftalen. Hans største styrke er hans flair for at score mål. Han placerer sig godt, tager gerne slagsmålene foran modstandernes mål og ved instinktivt, hvordan han skal afslutte. Han er naturligvis stadig ung og har en masse at lære, men potentialet er uomtvisteligt, og han besidder den rette mentalitet til at gå hele vejen, siger sportschef Brian Steen Nielsen til AGFfodbold.dk.

Den unge angriber er ligeledes glad for at kunne fortsætte på Fredensvang.

– Jeg er helt vildt stolt. Det giver selvtillid og lyst til at arbejde endnu hårdere. Det er gået godt for mig i U17 Ligaen, og næste sæson håber jeg, at jeg få mulighed for at spille nogle kampe for U19. På sigt er mit mål at komme op i Superliga-truppen, siger Solberg.

Marcus ‘Hulk’ Solberg er også inde omkring det danske U16-landshold. I sidste uge scorede han således to mål for Danmark mod Slovakiet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here