Folkene bag AGFFAN.dk arbejder hele tiden på at forbedre fansitet, og vi diskuterer løbende idéer internt. Idet redaktionen senere på ugen vil samles og følge op på diverse forslag kunne vi godt tænke os at høre ris og ros fra jer der til daglig læser med på sitet. Hvad fungerer, og hvad gør ikke? Hvad mangler der, og hvad er overflødigt? Al kritik er velkommen.

Vi håber I vil tage jer et par minutter til at skrive en kommentar i feltet herunder, så vi i fællesskab kan arbejde frem mod at gøre AGFFAN.dk endnu bedre!

39 KOMMENTARER

 1. Det er det første sted jeg kigger efter gf-relaterede nyheder, så jeres nyhedsudbud vil jeg betegne som fantastisk.
  Kunne godt tænke mig nogle træningsrapporter, men ved godt at det måske ikke lige passer sammen med arbejde/uddannelsestidspunkter ellers bare fortsæt det gode arbejde

  • Træningsrapporter var oprindeligt prioriteret højt på vores site, hvor vi ofte tog på Fredensvang dagen før en kamp under Erik Rasmussen som cheftræner. Her kunne vi afsløre bl.a. startopstilling og lign., men det har Peter Sørensen – efter han tog over – udtrykt let utilfredshed med, idet han gerne ser at dette holdes hemmeligt op til kampstart. Dette respekterer vi selvfølgelig.

  • Vi har overvejelser om et forum på programmet når vi samles i weekenden, men jeg kan ikke love noget.

 2. Jeg er helt ny her, har altid brugt mtac, det første der lige slog mig var at oprettelsen var så dejlig nem. Har haft lidt svært ved at finde ud af den nederste halvdel af højre side…”seneste kommentarer” Men der må vel være et debatfora et sted….

  • Hej Willow. Der er som sådan ikke et egentligt debatforum her på siden. Seneste kommentarer dækker over de fem nyeste kommentarer, der er kommet til vores nyheder. Trykker du på dem, ryger du direkte til nyheden (og kommentarerne).
   Tak for dit input. Det gælder også jer andre.

 3. Rss feeds og mere video..
  Og bedre design på siden tak!
  Lidt mindre stavefejl og flere dybdegående nyhedsartikler. Eller rigtig flot og god arbejde af jer! Læser aldrig mtac.nu mere efter at i kommet op at køre. :-)

  • RSS-feed’et skulle gerne virke i de fleste browsere, men jeg har oplevet problemer med det f.eks. i Google Chrome. Du må lige melde tilbage hvis det ikke virker.
   Video er meget krævende, men tak for indput. Det er hermed noteret at der er et ønske herom.
   Stavefejl skulle helst forekomme sjældent, men der kan selvfølgelig være enkelte svipsere en gang i mellem.
   Vi har i fremtiden fokus på flere dybdegående artikler og blogs, så det kan du godt glæde dig til :-)

  • Hvor store eller små stavefejlene er, må vel være underordnet. At der skal være færre stavefejl, er vi helt enige om.

 4. Det kunne være fedt med en slags “ugen der gik”
  Altså hvor man lige samler det vigtigste der er sket i uge ang AGF…
  Fx skader – rygter – kampe – evt noget fa træning osv..

 5. AGFFAN.dk er jo et must at kigge på hver dag!! Super fedt at man også via sin Mobil kan holde sig opdateret, så går man aldrig glip af noget + siden er nem og overskuelig

  Video er der så mange andre der laver (f.eks. kanalsport.dk) så det synes jeg ikke i behøves at bruge så meget krudt på.

  Dog kunne interviews med spillerne måske være interessant, her tænker jeg på interviews som ikke foregår op til en kamp men mere generelt osv. dog skulle det ikke gerne ende med de sædvanlige citat: Fansene er fantastiske (det ved vi :)) AGF er fed, men lidt mere dybdeborende måske.

  • @Brian – Synes det lyder som en rigtigt spændende ide, og tror jeg ved, hvad du tænker på. Måske noget med hvordan deres hverdag er, hvad deres roller socialt i truppen er etc? :)

   • Hej Bjørn

    Jeg tror vi alle har hørt spørgsmålet og svaret på bl.a. følgende

    1. Hvad synes du om AGF Fans
    2. Er AGF et godt sted at være

    Kunne være interessant med lidt mere dybdeborende info

    • Der er vi ganske enige!
     Mener dog stadig, de to spørgsmål, eller varianter deraf, har relevans for nytilkommere i klubben :)

     • @Bjørn

      Jeg vil gerne gætte på svaret på de 2 spørgsmål hos enhver AGF spiller :-)

 6. Jeg kan rigtig godt lide, at 70% af siden ikke er klistret til med reklamer!
  Samt man skal ikke være bange for hvor man trykker, for at risikere at trykke på et reklame-link

  • Det er blandt andet også noget af det, vi fokuserer på, at der ikke skal være. Vi ønsker ikke, at siden skal være en reklamesøjle. Vi ønsker at holde det begrænset. Dog er der udgifter ved at holde siden kørende – derfor kan vi ikke undgå reklamer helt.

   • Hej Robert

    Det kunne være interessant at vide hvor mange penge det egentlig drejer sig om

    Kunne man tænke tanken at det kostede 10 kr. om året for hver bruger og det dermed vil dække udgifterne?

    • Hej Brian,
     Uden at skulle fremlægge sitets regnskab fuldstændigt kan jeg da godt afsløre, at vi årligt taler om få tusinde kroner i indtægter og udgifter. Vores største faste udgift er webhotel (hosting), hvilket vi giver i omegn af 3.000 kroner for om året. Derudover spiller diverse ting som domænenavn, billedrettigheder og lign. en rolle på minus-siden.
     Da den eksponering vi kan tilbyde samarbejdspartnere er forholdsvis beskeden qua vores stramme reklamepolitik er det småt med indtægter, men i bunden af sitet kan du se de lokale virksomheder der har været så venlige at smide lidt penge i kassen.
     Hvis du med 10-kr.-eksemplet hentyder til brugerbetaling, så vil jeg gerne slå fast, at dette – uanset hvor lille et beløb det måtte være – ikke er aktuelt på nuværende tidspunkt, og formentlig heller aldrig bliver det. Vi har aldrig haft nogen intention om at skrabe massevis af penge sammen, og denne holdning gør også, at de økonomiske beløb vi arbejder med er relativt små.
     Jeg håber du føler at dit spørgsmål er blevet besvaret.

     • Hej Tobias

      Vi kan ikke være mere enig!

      Jeg vil dog gerne undgå at det bliver et reklame helvede som
      morethanaclub.dk

      Så hellere have et realistisk oplæg til hvad man vil med siden, i min verden hedder det Nice to have eller Need to have…..

 7. Joh, man kunne forsøge sig med at være lidt up to date med hvad der sker på fan-secenen. Billeder/video fra fredagens fællesmarch var jo oplagt…

  • Vi dækkede marchen i Viborg (via en personlig blog fra undertegnede), hvor flere af redaktørerne deltog, men i fredags var vi ikke med, og derfor er der desværre ikke blevet fulgt op på den. Jeg vil dog ikke udelukke at vi samler nogle billeder fra fredagens march og smider dem op i en nyhed.

 8. Når Peter Sørensen ikke er så vild med afluring af startopstillinger, kunne I vælge at følge op på skadessituationen. Det er et felt, hvor de fleste sites er helt uaktuelle. Og spillerne har jo tid nok til at snakke med jer.

 9. Hvad med spillerprofiler lavet på baggrund af interviews?, Ikke kunne fakta, men også mennesket bagved, op- og nedture, klubskifter osv. Man kunne lavet et månedligt portræt, hvor man kommer helt i dybden med en spiller.

 10. Jeg kunne godt tænke mig nogle ‘silly season’-aktiviteter. Nu er det jo snart sommerferie i fodboldverdenen, og ingen kampe af betydning i en måneds tid, så kunne det være en god idé at starte nogle aktiviteter på siden. Jeg tænker bl.a. på man kunne lave en rygtebørs. Det kunne f.eks. være lidt lignende shoutboxen, hvor brugere kunne gå ind at skrive f.eks. “Jeg har hørt at Håvard Flo overvejer comeback i AGF”. Det skal selvfølgelig kun være seriøse ting der bliver skrevet :-)

  Jeg tror også det kunne være sjovt at lave en orakel-konkurrence, der skulle fungere at redaktionen på siden vil ved hver ugestart liste nogle spørgsmål som f.eks. “Får Frederik Krabbe forlænget sin kontrakt i løbet af ugen?” og “Hvor mange tilskuere kommer der imod Vejle?”. 4-5-6 spørgsmål hver uge, og så en opsamling en gang om måneden hvem der har været månedens bedste orakel.

  Det var lidt til idékassen herfra.

 11. Jeg vil gerne udtrykke en kanon opbakning først til selve siden, og dernæst til tre nævnte ideer: Træningsrapport (Måske Peter Sørensen kunne udvælge nogle kampe i måtte lave det op til?)
  Dybdegående portrætter
  Ugen-der-gik opsamling

 12. Jeg har to store ønsker, som vil få mig til at bruge Agffan.dk langt mere.

  1) Kampreferater og spillerportrætter fra især u17 og u19, men også reserveholdet og træningskampe. Jeg kender ikke vores talenter godt nok, og her kan i bidrage med viden, som ingen andre sider bringer. Dette er imo langt vigtigere end kamprapporter for førsteholdet – det laver alle sider – i stedet kan i lave en linksamling til andre mediers dækning af førsteholdets kampe.

  2) Jeg vil rigtigt gerne læse træningsrapporter. Det behøver ikke være op til kamp – men status på, hvem der er klar/træner for sig selv, hvad spillerne arbejder med, hvilke u19/u17-spillere, der får lov til at træne med og den slags ting.

 13. Jeg vil også først og fremmest rose siden, tjekker den ofte og er min foretrukne “opdatering”.

  Men syntes at de fleste AGF sider har de samme nyheder, kunne være fedt at skille sig ud, lave nogle dybdegående interviews med spillere, trænere og staff omkring GF. hvor fokus måske er taget lidt af fodbold delen, og mere handler om deres personlige forhold til Århus og klubben, deres tidligere erfaringer osv. så man for et rigtig personligt forhold til folkene i kulissen?! Tor man ville kunne skille sig lidt mere ud af mængden sådan…

  Men alt i alt, go hjemmeside, med god overskuelighed:)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here